Kırık Hayatlar dizisi 7. Bölüm Full İzle! Kırık Hayatlar 31 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni ve iddialı yapımı olan Kırık Hayatlar dizisi, ikinci haftasında da ekranlardaki yerini koruyor. Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi olarak sezona merhaba diyen Kırık Hayatlar, şimdiden büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Son bölüme ait fragman ve izleme linki haberimizde...

Ekranların yeni ve iddialı yapımı olan Kırık Hayatlar dizisi, ikinci haftasında da ekranlardaki yerini koruyor. Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi olarak sezona merhaba diyen Kırık Hayatlar, şimdiden büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Peki, Kırık Hayatlar dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırık Hayatlar dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte, Kırık Hayatlar dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Nöbetçi Yapım imzası ile Kanal D ekranlarına gelmeye devam eden Kırık Hayatlar dizisinin başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaşırken; dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. İki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini konu alan Kırık Hayatlar dizisi, Kocabey malikanesinde sırların yavaş yavaş ortaya saçılmasını ekranlara getiriyor. Kanal D’nin yeni günlük dizisi olan Kırık Hayatlar, her sabah saat 11.00’da seyircisi ile buluşuyor.

Kırık Hayatlar Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü gelen Kırık Hayatlar dizisi, 6. bölümü ile seyircisini buluşturdu. Kırık Hayatlar dizisinin 6. bölümünde; Kocabey Tekstil’de gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerini bahane ederek Çınar ile vakit geçirmeye çalışan Esin’in planı Deniz’in olaya müdahil olmasıyla suya düştü. Çekimleri üstlenen Deniz, çekimin ardından annesi için aldığı hediyeyi eve yolladı. Yanlışlıkla konağa giden hediye Ahu’ya geçmişi hatırlatırken, Kırık Hayatlar’ın ilk sırları yavaş yavaş ifşalanmaya başladı. Öte yandan Ela’nın sürekli Ahu’nun yakınlarında olmasından endişelen Yalçın, konu ile bir şeyler düşünmeye başladı.

Kırık Hayatlar Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bugün 7. bölümü ile gelecek olan Kırık Hayatlar dizisinin yeni bölümü, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekranlara gelecek. Kırık Hayatlar dizisinin yeni bölümünde yanı ortamda çalışmaya başlayan Çınar ve Deniz, git gide yakınlaşacak. Bu işleri iyice karıştırmaz gibi ikilinin Ela ve Yalçın'ı birlikte görmesi tüm bilinenleri alt üst edecek. Kırık Hayatlar dizisi bugün saat 11.00’da yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.