Baht Oyunu 11. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 31 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, 10. bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 9. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 10. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Baht Oyunu, yaz sezonunun sonu yaklaşırken, ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni bölümünde Bora ve Ada arasındaki yakınlaşmayı görünür bir şekilde ekranlara getirecek olan Baht Oyunu, seyircisi tarafından merakla bekleniyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 10. bölümde neler oldu? İşte, Baht Oyunu dizisi ile ilgili tüm detaylar…

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi, tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının nadir yaz dizilerinden biri olan Baht Oyunu, ilk günden bugüne büyük bir ilgiyle takip ediyor. Romantik bir aşk hikayesini pek çok komedi sahnesi ile birleştiren Baht Oyunu, ilk aşkıyla evlenemezse sonsuza dek mutsuz olacağını düşünen Ada’nın hikayesini ekranlara getiriyor. Rüzgar’ı kazanmak için harekete geçen Ada, Baht Oyunu’nun attığı zarlardan habersiz olarak yolunda ilerlemeye devam ediyor. Öte yandan her bölümü ile seyircisini ekran başına kilitleyen Baht Oyunu her salı saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Baht Oyunu Dizisi 10. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 10. bölümü ile gelen Baht Oyunu dizisi, seyircisine yine keyifli bir akşam yaşattı. Bora’nın eski sevgilisi Meltem’in şirkete girmesi ve Ada’nın pozisyonunu istemesiyle birlikte karışan işler, Ada ile Tuğçe’yi yeniden ittifak yapmaya zorladı. Ada’nın Meltem’i Bora’nın evinde bornoz ile görmesi ikilinin yeni bir plan oluşturmasına neden oldu. Meltem’i şirketten uzak tutmak için harekete geçen ikili, bunu başardı. Bir yandan da Meltem hakkındaki bilinmeyenleri araştırmaya başlayan Tuğçe ve Ada, öğrendikleri karşısında şok olunca, iş Bora’yı inandırmaya kaldı. Ancak, Bora’yı buna inandırmak sandıkları kadar kolay olmayacaktı.

Baht Oyunu Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarına bu akşam 11. bölümü ile çıkacak olan Baht Oyunu dizisi, romantik komedi tadındaki hikayesine kaldığı yerden devam edecek. Baht Oyunu dizisinin 11. bölüm fragmanına göre; Rüzgar, Tuğçe’den ayrılacak ve verdiği yüzüğü geri almaya kalkacak. Yeniden Ada’nın kalbini kazanmaya çalışan Rüzgar, Ada’yı bir hayli rahatsız edecek. Bu durumdan rahatsız olan Ada, yanına Bora’yı da alıp, Rüzgar ve Tuğçe’nin barışması için harekete geçecek. Öte yandan ikisini baş başa bir yemekte buluşturmanın verdiği coşkuyla yakınlaşan Bora ve Ada arasında işler bir kez daha karışacak. Baht Oyunu, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.