Ada Masalı 11. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 31 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ekranlara yeni bölümü ile gelmeye devam eden Ada Masalı dizisi, romantik sahneleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Bu akşam sahilde kurulan romantik bir masada buluşacak olan Poyraz ve Haziran, seyircisini şimdiden meraklandırmayı başarıyor. Peki, Ada Masalı dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 10. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Başrollerini Ayça Ayşin Turan (Haziran) ve Alp Navruz (Poyraz) paylaştığı Ada Masalı dizisi, Ay Yapım imzası ile yazın başından bu yana Star TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Romantik komedi hikayesi ve bir yaz bölgesinde geçen sahneleriyle seyircisinin başını döndüren Ada Masalı, Haziran’ın iş yerinde almak istediği bir terfi için gittiği adada kalışını konu alıyor. İlk görüşte aşık olan Haziran, bunu kendine bile itiraf edemezken, Poyraz’ın ters tavırları da ikili arasındaki ilişkinin tatlı sert bir kıvam almasını sağlıyor. Her bölümü ile büyük bir ilgi gören Ada Masalı dizisi, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Ada Masalı Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 10.bölümü ile gelen Ada Masalı dizisi, iddialı bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; Haziran’ın geçmişten gelen eski bir arkadaşı Batu, ikili arasına gelir gelmez girmeyi başardı. Batu’nun gelişi ile birlikte Haziran’ı kıskanmaya başlayan Poyraz, bunu herkesten gizlemeye kararlıydı. Haziran ise, Poyraz’ın geçmişini didik didik yapmaya başlarken, kendisini kıskançlık krizi içerisinde bulan ikinci isim oldu. Batu, Haziran ve Poyraz’ı ayırmak için hazırladığı planlarına sinsi sinsi devam ederken; İdil, vazgeçtiği Poyraz için bir kez daha mücadele etmeye karar verdi. Öte yandan her şeye rağmen birbirinden vazgeçmeyen Poyraz ve Haziran arasındaki soğukluk, yavaş yavaş kırılmaya başladı.

Ada Masalı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV ekranlarına bu akşam 11.bölümü ile gelecek olan Ada Masalı, sezonun en iddialı buluşmasını ekranlara getirecek. Ada Masalı dizisinin 11.bölüm fragmanına göre; Batu’yu kıskanmaya başlayan Poyraz, kendisine dahi bu durumu itiraf edemezken, Haziran’ın onu sıkıştırması ile baş etmeye çalışacak. Öte yandan Poyraz’ın kıskançlığı öfkeye dönüşürken, Batu’nun kafasını yarması ile birlikte, Poyraz kendisini karakolda bulacak. Poyraz’ın babaannesi bu durumdan Haziran’ı sorumlu tutarken, Haziran ve Poyraz arasında sahilde gerçekleşecek olan yemek Ada Masalı dizisinin yeni bölümüne damga vuracak. Ada Masalı, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.