Dünya Hali 7. Bölüm Full İzle! Dünya Hali 1 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 ekranlarının yeni ve iddialı bir yapımı olan Dünya Hali, seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. İlginç konusu, seyircisini kahkahaya boğan sahneleri ve çok konuşulan oyunculuk performansları ile ekranlara gelmeye devam eden Dünya Hali dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

TRT1 ekranlarının yeni ve iddialı bir yapımı olan Dünya Hali, seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. İlginç konusu, seyircisini kahkahaya boğan sahneleri ve çok konuşulan oyunculuk performansları ile ekranlara gelmeye devam eden Dünya Hali dizisi, bu kez Sinan’ın geçmişini deşmeye başlıyor. Peki, Dünya Hali dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte, Dünya Hali dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Absürt komedi tadında senaryosu ile dizi izleyicilerini etkisi altına alan Dünya Hali dizisi, bir süredir TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Sinan’ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı Kıvılcım’a (Pelin Abay) aşık olmasını konu alan, ardından ise yaşanan her şeyi absürt bir dil ile seyircisinin karşısına çıkartan Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Hüseyin Elmalıpınar, Mekin Sezer, Adnan Başar, Naşit Özcan, Zeki Ocak gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu’nun birlikte üstlendiği, senaryosunu ise Osman Nail Doğan, Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tuçer ve Eray Kaman beşlisinin kaleme aldığı Dünya Hali dizisi, her çarşamba saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Dünya Hali Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 6.bölmü ile gelen Dünya Hali dizisi, seyircisini yine kahkahaya boğmayı başardı. Dünya Hali dizisinin 6 bölümünde; arkadaş olmaya karar veren Sinan ve Kıvılcım her ne kadar zor olsa da kararlarının getirdiği sorumlukları yerine getirmeye başladı. Kıvılcım, Sinan’a ideal bir eş adayı aramaya başlarken, Sinan da Kıvılcım’ın çok sevdiği eski bir arkadaşı olan Melek’i getirmek için harekete geçti. Melek’in gelişi hiç beklenmedik bir ilişkiye yol açınca Sinan’ın başı bir kez daha beladan kurtulmadı. Öte yandan Kıvılcam’a aşık olan Vural, Kıvılcım’dan bir akşam yemeği yeme sözünü kopardı. Bunun için hazırlık içerisinde olan Vural, bu kez her şeyin yolunda gideceğinden emindi.

Dünya Hali Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT1 ekranlarındaki yerini çarşamba günü akşamı olacak olan Dünya Hali dizisi, 7.bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Dünya Hali dizisinin yayınlanan 7.bölüm fragmanına göre; yaşlılar heyetinden bir kişinin de kaybedilmesi yaşlıların Sinan’ı evlendirmek için hızlanmasına neden olacak. Sinan’ın birinden ağ aldığı nedeniyle biriyle olamadığını düşünen yaşlılar heyeti, kendilerine verilen bir fikir sonucu eski sevgililerin peşine düşecek. Sinan’ın kardeşinin yardımıyla Sinan’ın eski sevgilileriyle görüşmeye başlayacak olan yaşlılar heyeti, Sinan ile Kıvılcım arasındaki ipleri biraz gelecek. TRT1 ekranlarının kahkaha dolu dizisi, 1 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 20.00’da seyircisi ile buluşacak.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.