Müge Anlı 1 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Eylül 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Ekranların “sarı papatyası” Müge Anlı yeni sezonu için nihayet start aldı. Geçmişte işlediği dosyaların peşini bırakmayan Müge Anlı, yeni sezonunda ilginç konu ve konukları da seyircisi buluşturmaya devam etti. Sevenlerinin stüdyosuna çiçekler yağdırdığı Müge Anlı, ekranlara döndüğü için ne denli mutlu olduğunu dile getirmeyi de ihmal etmedi. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Ağustos’ta neler yaşandı? İşte, detaylar…

Müge Anlı tarafından hazırlanıp, sunulan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılında başladığı ekran yolculuğuna kesintiye uğratmadan devam kararı aldı. Şu ana dek sayısız kaybı ailesi ile buluşturan ve pek çok şüpheli cinayet dosyasını çözüme ulaştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni yayın dönemini geçmişte takibini yaptığı Büyükşen çiftinin cinayet dosyası ile açtı. Dobra sözlülüğü ile tanınan Müge Anlı, konuyla ilgili herkesin merak ettiği soruları sesli olarak sormaktan hiç çekinmedi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 31 Ağustos’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son dün gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert’in ünlü sunucusu, stüdyoda sayısız çiçek ile karşılandı. Seyircisinin ve sevenlerinin çiçeğe boğduğu Müge Anlı, tek tek çiçek gönderenlere teşekkür etti. Konya’da yaşanan ve kamuoyunun ilgisini bir hayli çeken Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetinde yaşanan yeni gelişmeler ise, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 31 Ağustos 2021 Salı günkü yayınının ana konusunu oluşturdu. Kiralık katil tuttuğu iddia edilen Abdullah ile ilgili akıllara takılan soruları dillendiren Müge Anlı, konu ile ilgili İbrahim isimli şahsı konuk etti. Esra’nın “Ben hamileyim, Hüseyin’i görmek istiyorum, ben çok kötüyüm” diyerek ağlaması üzerine köye birlikte gittiklerini iddia eden İbrahim, Esra’nın Hüseyin’in yanına değil, Büyükşen çiftinin mahallesine gittiğine dikkat çekti. Şu an tutuklu olan kişilerin Esra’nın ifadelerine dayandırılarak tutuklandığını söyleyen Müge Anlı, Esra ve Abdullah isimli şahsın arasında özel bir ilişkinin de yaşandığına dikkat çekti.  

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 1 Eylül 2021 Çarşamba günü seyirci karşısına çıkmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin katıl zanlısı ile ilgili akla takılan soruları dillendirmeye devam edecek. Takibini yaptığı dosyalar ile ilgili seyircisine bilgi de verecek olan Müge Anlı, bugün itibariyle yeni konu ve konuklarını da ekranlara getirmeye başlayacak. Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.