Esra Erol'da 1 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Eylül 2021 Çarşamba Atv Canlı İzle!

Esra Erol 1 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 1 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 1 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Kısa bir molanın ardından ekranlardaki yerini alan Esra Erol’da ilk haftasını yarılamaya hazırlanıyor. Hafta ortasından seyircisine merhaba diyecek olan Esra Erol’da programının yeni konu ve konukları seyircisi tarafından bu sezon da merakla takip ediliyor. Peki, Esra Erol programı 1 Eylül gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol programı 31 Ağustos’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2015 yılından bu yana Esra Erol’da ismiyle devam eden ünlü sunucu, gerçek yaşam öykülerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Kayıp, ilginç aldatma öyküleri ve biyolojik ailelerini arayan kişilerin dram dolu hikayelerini seyircisi ile buluşturan Esra Erol’da yeni sezonunda da reytinglerdeki başarısı koruyor. Hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programı saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol Programı 31 Ağustos’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 31 Ağustos 2021 tarihinde gelen Esra Erol’da programı, yeni sezonun ikinci bölümünü tamamladı. Esra Erol’da programının son bölümünde; kayınbabası ve kayınvalidesinin kendilerini ev alma vaadiyle kandırarak, düğünde takılan altınlarına el koyduğunu söyleyen Büşra, çocukları için altınları alıp, evden kaçtığını söyledi. Eşi Büşra’ya sahip çıkan Bayram ise, karısının haklı olduğunu ve ailesinin onları kandırdığını belirtti. Eşini aramak için programa katılan Uğur ise, çocuğunu da alarak kayıpları karışan eşine seslendi. Çocuğunun istismar edilmesinden korktuğunu dile getiren Uğur, boşanma davasını açtığını da belirtti. Öte yandan kızları Gamze ile konuşan Şehri ve Halil, duyduklarına inanamadı. Cevap vermek istemediği sorular karşısında “tuhaf” hareketler yapan Gamze, stüdyodaki seyirciyi şoke ederken; annesinin geçirdiği fenalığa, “oynuyor” diyerek tepkisiz kaldı.  

Esra Erol Programı 1 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarının fenomen programlarından biri olan Esra Erol’da 1 Eylül 2021 Çarşamba günü yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Yeni bölümünde Gamze’yi stüdyoda ağırlayacak olan Esra Erol’da programı anne ve kızı yüz yüze getirecek. Çiftler arasındaki yüzleşmelerde son perdeleri açacak olan Esra Erol’da yeni konu ve konukları da işlemeye başlayacak. Sevilen program Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.