Sabahın Sultanı Seda Sayan 8. Bölüm 1 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 8. Bölüm Tamamı Tek Parça 1 Eylül 2021 Çarşamba Star Tv Canlı İzle!

Star TV ekranlarının yeni sezon bombası Sabahın Sultanı Seda Sayan, yayın macerasına hız kesmeden devam ediyor. Yeni bir format ile seyirci karşısına çıkmaya başlayan Seda Sayan, gündüz kuşakçılarının bütün ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Seda Sayan Sabahların Sultanı 1 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Seda Sayan 1 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Star TV ekranlarının yeni sezon bombası Sabahın Sultanı Seda Sayan, yayın macerasına hız kesmeden devam ediyor. Yeni bir format ile seyirci karşısına çıkmaya başlayan Seda Sayan, gündüz kuşakçılarının bütün ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 7. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 8. bölüm gündemleri neler? İşte, Sabahın Sultanı Seda Sayan hakkındaki tüm detaylar…

Global Medya imzasıyla Star TV ekranlarına gelmeye devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümlerini seyircisi ile buluşturuyor. Yeni programının ikinci haftasına geçen Seda Sayan, şimdiden büyük bir ilgi görmüşe benziyor. Yeni programında hem kadınları ilgilendiren konu ve konukları hem de kayıp ya da ayrılık nedeniyle dertli olan konuklarını ekranlara getiren Seda Sayan, ilgi çekici bir format ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Şimdilerde anne Gülcan ve oğlu Serdal’ın hikayesi ile çok konuşulan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te başlıyor.  

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 7. Bölümünde Neler Oldu?

Star TV ekranlarına en son 7. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, çok konuşulacak olan yüzleşmeleri ekranlara getirdi. Hava ve gelini Özlem’in hikayesini ekranlara getiren Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; Seda Sayan’ın girişimleriyle barışan gelin ve kaynana yeniden gerildi. Tartışma esnasında baygınlık geçiren kaynana Hava, gelinine sitem ederken, gelin Özlem kaynanası ile yeniden barışmak istediğini dile getirdi. Kaynanası için tepeden tırnağa değiştiğini söyleyen Özlem, kendisine haksızlık edildiğin ima etti. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının olaylı konukları olan Gülcan ve oğlu Serdal, yüzleşmelerine bugün de devam etti. Ailesinden şiddet gördüğü iddialarını bir kez daha yenileyen Serdal, “Annemi annelikten ret ediyorum Seda abla” çıkışında bulundu. Stüdyodaki konukları hayrete düşüren bu çıkış, yarınki yüzleşmenin merakla beklenilmesine neden oldu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 8. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranlara yeni fenomeni haline gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bugün 8. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Konuklarının derdine derman olmaya devam edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilgi çeken yeni konu ve konuklarına da programında yer verecek. Her sabah güne seyircisi ile başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.