Müge Anlı 2 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Eylül 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Ekranların reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonda yine sevenlerini şaşırtmadı. Yeni sezonunda yine reytingin zirvesini ele geçiren Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu haftanın gündüz kuşağında en çok izlenen yapım olmayı başardı. Seyircisinin özlemle karşıladığı Müge Anlı, yavaş yavaş yeni konu ve konuklarını da ekranlara getirmeye başladı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Eylül’de neler yaşandı? İşte, detaylar…

ATV ekranların en fenomen yapımı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonun yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda geçmiş dosyalarının da peşini bırakmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin cinayetindeki soruları aydınlatmaya çalışıyor. 2008 yılından bu yana ATV ekranlarındaki yerini her sabah saat 10.00’da alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sene de aynı saatte hafta içi her gün yayınlanıyor.

Müge Anlı 2 Eylül 2021 Neler Yaşandı?

Oğluna istemeye gittiği kadını kaçırdı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Eylül 2021

Büyükşen cinayetindeki zor sorular...

Büyükşen cinayetinde kiralık katil iddiası. İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çığ ailesi davasında 91 yıl hapis şoku! TIKLAYINIZ

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Eylül Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 1 Eylül 2021 tarihli bölümü ile gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, önceki konularının güncel gelişmelerini seyircisine aktardı. Daha önce dağa çıkarılarak, enişte İsa tarafından dolandırılan Abdurrahman, Müge Anlı’nın son bölümündeki ilk konuğu oldu. Müge Anlı, Abdurrahman’ın teşekkürlerini kabul ederken, enişte İsa Akman'ın 5 ayrı suçtan 35 yıl hapis cezasına çarptırıldığını ifade etti. Öte yandan Büyükşen çiftinin katil zanlısı hakkındaki akıllara takılan sorulara yanıt aramaya devam eden Müge Anlı’nın bugünkü konuğu öldürülen Necla Büyükşen’in annesi Fazilet oldu. Afgan iddialarının cenaze gününe kadar dayandığını söyleyen Fazilet, katil zanlısı olarak tutuklanan çobanın suçsuz olması halinde serbest bırakılması gerektiğini söyledi. Katilin yakalanan zanlı olduğuna inanmayan Fazilet, asıl suçluların bir an önce yakalanmasını talep etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 2 Eylül 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarındaki yerini yeniden alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen cinayetindeki gerçeklerin peşinden koşmaya devam edecek. Eski dosyaları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisi ile paylaşacak olan Müge Anlı, yeni konu ve konuklarını da ekranlara getirecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.