Esra Erol'da 1 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Eylül 2021 Çarşamba Atv Canlı İzle!

Esra Erol 2 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 2 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

İlginç yüzleşmeleriyle her yeni güne damgasını vuran Esra Erol’da yeni sezonunun konuları ile yine tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni sezonunda da boşanmak isteyen çiftlere arabuluculuk yapmaya devam eden Esra Erol’da bu aralar Gülcan ve Uğur’un arasındaki yüzleşme ile seyircisini şoke etmeyi başarıyor. Peki, Esra Erol’da programı 2 Eylül gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol’da programı 1 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte, tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı yeni sezonuna bomba gibi konu ve konuklar ile devam ediyor. Yeni sezonunda boşanmak isteyen çiftlere arabuluculuk yapmaya devam eden Esra Erol’da aralarında küslük olan aile fertlerini de kavuşturmaya çalışıyor. Gerçek yaşam öykülerini gözler önüne seren Esra Erol’da programı hafta içi her gün saat 16.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 1 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 1 Eylül 2021 tarihinde gelen Esra Erol’da programının ilk konuğu Bayram ve Büşra oldu. Bayram’ın ailesinin stüdyoya gelmesi üzerine yüzleşen aile üyeleri birbirini suçladı. Esra Erol’da programının son bölümüne konuk olan ikinci isim Gülcan ve uğur çifti oldu. Gülcan’ın çocuklarını alarak kayıplara karışması üzerine programa başvuran Uğur, karısını yanında tutan Hatice isimli şahsı şebeke olmak ile suçladı. Canlı yayına bağlanan Hatice hakkındaki iddiaları ret ederken; Gülcan, Uğur yüzünden evden ayrılmak zorunda kaldığını iddia etti. Esra Erol’da programının dün yayınlanan bölümünde son konuğu kızını aramak için stüdyoya gelen Şehri oldu. Daha önceki bölümlerde kızını canlı bağlantıda görünce dayanamayıp baygınlık geçiren Şehri, tüm Türkiye’nin yüreklerini burkmuştu. Esra Erol, Gamze’yi bu kez stüdyoya getirdi. Ancak Gamze’nin Esra Erol ile yalnız konuşmak istemesi nedeniyle aile bugün yüzleşemedi.

Esra Erol’da Programı 2 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarının vazgeçilmezi olan Esra Erol’da yeni sezonun birinci haftasının sonuna yaklaşmaya başlıyor. 2 Eylül 2021 tarihli bölümüyle bugün ekranlara gelecek olan Esra Erol’da Gamze ile ailesini bu kez yüz yüze getirebilmeyi hedefliyor Gülcan ve Uğur arasındaki yüzleşmenin de yavaş yavaş sonuna gelen Esra Erol’da programı, bugün çiftin kararını almayı planlıyor. Esra Erol’da bugün saat 16.20’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.