Sabahın Sultanı Seda Sayan 9. Bölüm 2 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 9. Bölüm Tamamı Tek Parça 2 Eylül 2021 Perşembe Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yine iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 8. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 9. bölüm gündemleri neler? İşte, Sabahın Sultanı Seda Sayan hakkındaki tüm detaylar…

Star TV ekranlarının yeni sezon sürprizi olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, tüm ilgi çekiciliği ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile çok konuşulmaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, Global Medya imzası taşıyor. Öte yandan Seda Sayan dobralığı ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, konuklarının derdine çare aramaya devam ediyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayına geçiyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 8. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlardaki yerini en son 8.bölümü ile alan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geldi. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; Süheyla ve Sedat birbirlerine son sözlerini söyledi. Canlı yayında yüzleşen çift, tüm gerçekleri gözler önüne sererken, Sedat’ın Süheyla’dan 6. kez şans istediğini duyanlar şoke oldu. Dolapta sakladığı sevgilisi Ahmet ile gündemlere bomba düşen Gülsüm için, bugün, büyük gündü. Çocuklar ile ilgili DNA testinin açıklanacağını duyuran Seda Sayan Gülsüm ve eşi Şahin’in konuyla ilgili son hislerini aldı. Yapılan DNA testine göre, ilk iki çocuğun Şahin’den olduğu kanıtlanırken; son iki çocuğun Şahin’in olmadığı ortaya çıktı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 9. Bölüm Gündemleri Neler?

Her bölümü ile ses getirmeyi başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün 9. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümüne yarım kalan yüzleşmelerini tamamlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni konu ve konuklarıyla da gündemin ortasına bomba gibi düşecek. Yeni fenomen Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.