Kazara Aşk 9. Bölüm Full İzle! 2 Eylül 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 1. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Yeni bölümü ile yine seyircisini kahkahaya boğacak olan Kazara Aşk dizisi, bu hafta bambaşka yalanlar ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Civan’ın söylediği yalanların ucu bucağı bitmezken, Şimal bu konuda kesin bir karar vermeyi kafaya koyuyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 8. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Star TV ekranlarının yaz dizilerinden biri olan Kazara Aşk, komedi türünde hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ümit Kantarcılar, Sude Güler, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan gibi birbirinden çok sevilen isimleri aynı kadroda buluşturan Kazara Aşk dizisi, Koliba Film imzası ile ekranlara geliyor. Ekranların yeni fenomeni Kazara Aşk, her perşembe saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Kazara Aşk Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8.bölümü ile gelen Kazara Aşk dizisi, seyircisini yine gülmekten kırıp geçirdi. Civan’ın yalanlarını Kenan’ın gönderdiği video sayesinde öğrenen Şimal, aptal yerine konduğunu öğrenince sinirden deliye döndü. Civan’dan intikam almak için harekete geçen Şimal, tıpkı onun yaptığı gibi oyunlar oynamaya başladı. Önce evi terk eden Şimal, baba Tahsin’in tüm sinirini Civan’ın üzerine çekmeyi başardı. Şimal’in gönlünü almak için çabalayan Civan’ın başına bir de gerçek eşi Nazlı’nın babası çıkınca işler iyice sarpa sardı. İki evde ve iki ayrı kadın ile mutlu aile pozunu oynamaktan yorulan Civan, yeni planlarını hayata geçirdi. Öte yandan Şimal’in eve geri dönüş kararı herkesi şaşırtsa da Şimal, gerçekleri öğrenmek için Civan’ın kardeşi Okan’ı konuşturmaya başladı.

Kazara Aşk Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta 9. bölümü ile ekranlara gelecek olan Kazara Aşk dizisinde yeni bir yalan daha söylenmek zorunda kalacak. Babası Tahsin’in şirketi kendisine bırakması için, Şimal’in hamile olduğu yalanını söyleyen Civan, aileyi bir hayli karıştıracak. İkilin aileleri sevinçten deliye dönecek iken, Nazlı’nın babasının kendi kızının hamile olduğunu sanması ortalığı karıştıracak. Öte yandan Vildan’a tüm gerçekleri anlatan Şimal, Civan’ın yalanlarına daha fazla ortak olmak istemeyecek. Kazara Aşk, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.