Baş Belası 12. Bölüm Full İzle! 3 Eylül 2021 Baş Belası Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Baş Belası bu akşam sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Baş Belası dizisin izlemek isteyenler ise yeni bölümün saat kaçta yayınlanacağına yönelik araştırmaya başladılar. Türkiye’nin sevilen dizilerinden biri olan baş belası yeni sezon bölümlerinde de tempoyu yükseltecek. İşte son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki.

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Baş Belası bu akşam sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Baş Belası dizisin izlemek isteyenler ise yeni bölümün saat kaçta yayınlanacağına yönelik araştırmaya başladılar. Türkiye’nin sevilen dizilerinden biri olan baş belası yeni sezon bölümlerinde de tempoyu yükselterek izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kendi saatinde yüksek ilgi gören Baş Belası dizisi, oyuncuların performansları ile de dikkatleri çekiyor. Peki, Baş Belası dizisinin yeni bölümü bu akşam yayında olacak mı? Saat kaçta 3 Eylül bölümü izleyenler ile buluşacak? İşte detaylar…

Hem oyuncularının performansları ile hem de konusu ile ilgi çeken Baş Belası dizisi ATV ekranlarından sevenleri ile buluşuyor. Dizinin takipçileri ise yeni bölümün bugün saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlar. Türkiye’deki diziler arasında takipçi kitlesi ile dikkat çeken dizi Cuma günleri saat 20:00’da ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Yeni sezona ilişkin gelişmelerin yaşandığı dizinin 5 Eylül bölümünün tanıtımı ise merak konusu haline geldi. Baş Belası dizisinin 5 Eylül bölümü tanım filmi yayınlan dı mı? Son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar…

Baş Belası 27 Ağustos Bölümünde Neler Oldu?

İzleyenleri her Cuma ekran karşısına çeken, Türkiye’nin başarılı dizilerinden Baş Belası dizisinin son bölümünde hangi gelişmelerin yaşandığı merak ediliyor. Yeni bölümü ile hikayeye kaldığı yerden devam edecek olan Baş Belası dizisinin geçen haftaki son bölümünde ise çarpıcı gelişmeler oldu. Şahin, hayatının tehlike olduğunu düşündüğü İpek’e ulaşmak amacıyla hızla evine gitti, ama eve vardığında şok edici bir durum ile karşı karşıya kaldı. Şahin senelerdir peşinde olan şebekenin başındaki isme ulaşmak için Simgeyi konuşturmayı hedefliyor. Ancak onu amacına ulaştıracak olan bu kapıyı açmak ise zorlu olacağa benziyor.

Baş Belası 5 Eylül Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı mı?

Baş Belası dizisinin yeni bölümü 5 Eylül yani bu akşam saat 20:00’da ATV ekranlarından yayınlanacak. Dizinin hayranları ise tanıtım filminin yayınlanıp yayınlandığını merak ediyorlar. 5 Eylül bölümü tanıtım filmi ise yayınlandı. Tanıtımda Nazlı’nın kanalına gençleri çekebilmek için Sıla’dan yardım istemesi ve İpek ve Şahin’in ise yeni bir cinayet vakası ile karşı karşıya kalmaları hakkında detaylar yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.