Esra Erol'da 6 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 6 Eylül 2021 Pazartesi Atv Canlı İzle!

Esra Erol 6 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 6 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 6 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 6 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Haftaya iddialı ve ilginç konuları ile giriş yapmaya hazırlanan Esra Erol’da programında yarım kalan yüzleşmeler nedeniyle büyük bir merakla takip ediliyor. Bu sezonun da en çok konuşulan konu ve konuklarına ev sahipliği yapan Esra Erol’da programı yeni bölümleri ile yine çok konuşulacağa benziyor. Peki, Esra Erol programı 6 Eylül gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol programı 3 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Yeni bir sezona merhaba demiş olan Esra Erol’da yeni sezonunda işlediği ilginç konu ve konuklar ile seyircisinin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta tarihinde görülmemiş sertlikteki yüzleşmelere ev sahipliği yapan Esra Erol’da programı bir kez daha en çok konuşulan olmayı başarıyor. Yeni sezonunda da hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol Programı 3 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 3 Eylül 2021 Cuma günü buluşan Esra Erol’da yeni sezonun ilk haftasını tamamladı. Haftanın son gününde ilk haftaki konuklarının kararlarını yavaş yavaş almaya başlayan Esra Erol’da ilginç yüzleşmelere de ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünde; annesi Şehri bayıldıktan sonra dahi fikrini değiştirmeyen Gamze, son kararı için stüdyoya geldi. Gamze söyledikleri ile stüdyodaki seyirciyi şoke ederken; Göknur ve İsa bir kez daha karşı karşıya kaldı. İlk İsa’nın aldattığını söyleyen Göknur, “İsa beni aldatmasıydı ben onu aldatmazdım” diyerek kendisini savundu. Öte yandan tüm Türkiye’nin dikkatini çekmeyi başaran Uğur ve Gülcan çifti, yüzleşmelerinde bir perdeyi daha tamamladı. Resul ile birlikte olduğunu kabul eden Gülcan, Resul’un ailesinin evli olduğunu bilmediğini iddia etti. Uğur, “Beni bu kadından kurtarın” derken, Gülcan da boşanma isteğini yeniledi.  

Esra Erol Programı 6 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni hafta startını bugün verecek olan Esra Erol’da programı 6 Eylül 2021 Pazartesi günü geçmişteki konukları için son bir yüzleşme perdesi açacak. Yeni haftaya yeni konu ve konuklarıyla giriş yapacak olan Esra Erol’da Gamze’ye eve dönmesi için bir şans daha verecek. Sevilen program Esra Erol’da saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı olarak yayına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.