Sabahın Sultanı Seda Sayan 11. Bölüm 6 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 11. Bölüm Tamamı Tek Parça 6 Eylül 2021 Pazartesi Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Yeni haftaya başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yine birbirinden iddialı konu ve konukları ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlginç formatı ile hem güldüren hem de dertlendiren Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her sabah seyircisini yalnız bırakmıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 10. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 11. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Her sabah seyircisinin gününü neşe ile açmasını sağlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilginç bir format ile ekran macerasına devam ediyor. Hem kayıp yakınlarını hem de sorunlu ilişkilere sahip olan kişilere ev sahipliği yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, aynı zamanda her gün bir ünlü ismi de programının bir köşesinde ağırlıyor. Şimdiden sabah kuşağının dikkatini üzerine çekmiş olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayına geçiyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 10. Bölümünde Neler Oldu?

Star TV ekranlarına en son 3 Eylül 2021 tarihli yayını ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 10. bölümünü seyircisi ile buluşturdu. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; birbirleri hakkında akıl almaz iddiaları ortaya atan Aslı, Ferzad ve Serap canlı yayında yüzleşti. Elde etti ipuçları ile “Aslı mı Ferzad mı haklı?” sorusuna cevap arayan Seda Sayan, Aslı, Ferzad ve Serap’a şok suçlama yapan bir tanığı da canlı yayına bağladı. Öte yandan eşinden 6.kez şans isteyen Sedat’ın başka biri ile evli olduğu iddiası ortalığı karıştırırken; eşinin ve çocuklarının yüzünü göremediğini iddia eden Ömer, eşinin ailesini suçladı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının bu bölümünde konuk olan ünlü isim ise, Gülben Ergen oldu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 11. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranlara bugün 11. bölümü ile gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, geçmiş konularının güncel hallerini seyircisine aktarmayı planlıyor. Yeni haftaya yeni konuklar ile de giriş yapacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, bir de sanat camiasının sürpriz bir ismini ağırlamaya hazırlanıyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.