Baht Oyunu 12. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 7 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, 8. bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 9. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 8. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni bölümünde seyircisine büyük bir sürpriz yapacak olan Baht Oyunu, yine çok konuşulacağa benziyor. Herkesin beklediği aşk, sonunda ortaya çıkarken, sırlar yeni çiftimizin peşini bir türlü bırakmıyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 11. bölümde neler oldu? İşte, Baht Oyunu dizisi ile ilgili tüm detaylar…

Kanal D ekranlarının fenomen yaz dizisi olan Baht Oyunu, yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hız kesmeden devam ediyor. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi, aşk ile ilgili birtakım batıl inançları olan Ada’nın hikayesini konu alıyor. Seyircisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Baht Oyunu her salı saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Baht Oyunu Dizisi 11. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 11. bölümü ile gelen Baht Oyunu dizisi, romantik komedi tadında bir bölümünü daha seyirci ile buluşturdu. Baht Oyunu dizisinin son bölümünde; Tuğçe’nin umursamazlıklarından sıkılan Rüzgar, ayrılık kararı aldı. Bunun üzerine ilgisini yeniden Ada’nın üzerine çeviren Rüzgar, Ada’yı yeniden birlikte olmak için ikna etmeye çalıştı. Bu durumdan rahatsız olan Ada, yeni bir plan yaptı ve Tuğçe ile Rüzgar’ı barıştırmak için harekete geçti. Bora’dan bir de alacağı olan Ada, plana Bora’yı da dahil etti. İlk plan başarısızlık ile sonuçlanınca Ada yılmadı ve yeni bir plan daha yaptı. Rüzgar’ı evine davet eden Ada, Tuğçe ve Rüzgar’a romantik bir akşam yemeği yedirdi. Ancak yakınlaşan Tuğçe ve Rüzgar değil; yaptıkları işi başarmanın gururu il Bora ve Ada oldu.

Baht Oyunu Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarına bu akşam 12. bölümü ile çıkacak olan Baht Oyunu dizisi, iddialı bir bölüm ile ekranlardaki yerini alacak. Baht Oyunu dizisinin 12. bölüm fragmanına göre; Ada ve Bora arasındaki tüm engeller aniden kalkacak. Birbirine aşık olduğunu fark eden ikili, ofiste gizli gizli aşk yaşamaya başlayacak. Şirkette yeni konunun aşk olacak olması ikilinin dikkatleri üzerine çekmesine neden olacakken, saklamak için üst düzey bir çaba sarf edecekler. Baht Oyunu, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.