Kırık Hayatlar dizisi 12. Bölüm Full İzle! Kırık Hayatlar 7 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni günlük dizi Kırık Hayatlar, her bölümü ile daha çok konuşulur hale gelmeye devam ediyor. Öte yandan entrikanın dozunun giderek arttığı Kırık Hayatlar, yeni bölümlerini seyircisine şimdiden merak ettirmeyi başarıyor. İşte size son bölüm izleme linki ve detaylar...

Yeni günlük dizi Kırık Hayatlar, her bölümü ile daha çok konuşulur hale gelmeye devam ediyor. Öte yandan entrikanın dozunun giderek arttığı Kırık Hayatlar, yeni bölümlerini seyircisine şimdiden merak ettirmeyi başarıyor. Peki, Kırık Hayatlar dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırık Hayatlar dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte, Kırık Hayatlar dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Kanal D ekranların yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar, Nöbetçi Yapım imzası ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Aşk, entrika ve hırs dolu bir senaryo ile ekranlara gelen Kırık Hayatlar dizisinin başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz isimli genç oyuncular paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk gibi birbirinden usta ve genç isimleri buluşturan Kırık Hayatlar dizisi, hafta içi her sabah saat 11.00’da seyircisi ile buluşuyor.

Kırık Hayatlar Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 11. bölümü ile gelen Kırık Hayatlar dizisi, yine çok konuşulacak bir skandalı ekranlara getirdi. Ahu ve Yalçın’ın evlilik yıldönümünün kutlandığı Kırık Hayatlar dizisinde; Ahu’nun Ela’yı çağırması ortalığı bir anda karıştırdı. Skandal ile biten gece, ilişkilerdeki tüm dengeleri değiştirdi. Öte yandan Deniz ve Serdar arasındaki artan samimiyet ve Nuran’ın yakıştırması Çınar’ı iyice sinirlendirdi. Serdar’ın ailesinin Deniz’e çok iyi davranması Deniz’in kafasını karıştırırken, rüyasında sürekli olarak Çınar’ı görmesi Deniz’in iki kişi arasında kalmaya başlamasına neden oldu.

Kırık Hayatlar Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarına bugün 12. bölümü ile gelecek olan Kırık Hayatlar dizisi, yine entrika dolu bir bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Kırık Hayatlar dizisinin yeni bölümünde; Ahu’nun evlilik yıldönümünde ortaya çıkan skandalın yankıları devam edecek. Serdar’ı Deniz’den kıskanmaya başlayan Çınar, konuyla ilgili harekete geçecek. Kırık Hayatlar, bugün saat 11.00’da Kanal D ekranlarında olacak. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.