Sabahın Sultanı Seda Sayan 14. Bölüm 9 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 14. Bölüm Tamamı Tek Parça 9 Eylül 2021 Perşembe Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 9.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yeni fenomeni Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölüm ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Üçüncü haftasını da yavaş yavaş tamamlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, giderek daha fenomen hale geliyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 13. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 14. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezonun en iddialı gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölüm ve konuklarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İlginç konu ve konuklarıyla seyircisinin dikkatini çekmeyi başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, polemiklerin vazgeçilmez ünlülerini de her gün stüdyoda ağırlıyor. Pratik bilgiler verecek olan uzman doktorları da stüdyosunda ağırlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta için her gün saat 09.45’te canlı yayına geçiyor. 

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 13. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 13. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümüne müziğin sevilen isimlerinden biri olan Niran Ünsal konuk oldu. Özel itirafları ile magazin severlerin tüm dikkatini üzerine çeken İzzet Yıldızhan, çok özel parçalarını Sabahın Sultanı Seda Sayan izleyicileri için söyledi. Öte yandan bir önceki bölümde sevgilisinin annesinin kendini “çocuk oğlumdan değil” diye itham ettiğini söyleyen Elif, bugün dini nikahlı birlikteliği olan İzzet ile stüdyoda yüzleşti. Stüdyoya gelen İzzet, herhangi bir kısırlık testi yaptırmadığını belirtti. Çocuğun kendisinden olduğunu düşündüğünü söyleyen İzzet, ailesinden çekindiğini belirtti.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 14. Bölüm Gündemleri Neler?

Star TV ekranlarına bugün 14. bölümü ile gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yine sürpriz bir ünlü konuğu ile magazin severlerin ilgisini çekecek. Kendisinden yardım isteyen seyircisine de stüdyolarının kapılarını açacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, farklı formatı ile seyircisinin karşısında olacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saatler 09.45’i gösterdiğinde Star TV ekranlarından seyircisine merhaba diyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.