Sabahın Sultanı Seda Sayan 15. Bölüm 10 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 15. Bölüm Tamamı Tek Parça 10 Eylül 2021 Cuma Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Star TV ekranlarının yeni sezon sürprizi Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Çok konuşulacak konukları ile ekranlara gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, iddialı bir bölümle seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 14. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 15. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yaz sezonunun bitiminden ardından seyircisi için yeni bir gündüz kuşağı programı hazırlayan Star TV, Sabahın Sultanı Seda Sayan’ı yayın hayatına başlattı. Üç haftadır seyirci karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, farklı formatı ve sürpriz konukları ile gündüz kuşağı izleyicileri tarafından bir hayli sevildi. Hem ünlü isimleri hem de derdi olan seyircisini programına konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından seyircisinin karşısına çıkmaya başladı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 14. Bölümünde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 9 Eylül 2021 Perşembe günü çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 14. bölümünü yayınladı. Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın son bölümüne konuk olan isim, Arabesk müziğin önemli siması İzzet Yıldızhan oldu. Hayatı hakkında çok özel itiraflar paylaşan İzzet Yıldızhan, magazin severleri bir hayli şaşırttı. Dokuz çocuğu olduğunu söyleyen Yıldızhan, çocuklarının isimlerini, yaşlarını ve burçlarını canlı yayında tek tek sıraladı. Programına Dr. Hamit Çelik’i de konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programında kadınların büyük bir ilgiyle takip ettiği su diyeti konuşuldu. Su diyetine dair bilinmeyenleri anlatan Dr. Hamit Çelik, sağlıklı kilo vermenin önemine dikkat çekti. 

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 15. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranlara 10 Eylül 2021 Cuma günü yeni bölümü ile gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 15. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Sürpriz ünlü konuğu ve konuğunun özel yaşamına dair gerçekleştirdiği itiraflar ile tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te canlı yayına geçecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.