Baş Belası 13. Bölüm Full İzle! 10 Eylül 2021 Baş Belası FİNAL Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Baş Belası bu akşam sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Baş Belası dizisin izlemek isteyenler ise yeni bölümün saat kaçta yayınlanacağına yönelik araştırmaya başladılar. Türkiye’nin sevilen dizilerinden biri olan baş belası yeni sezon bölümlerinde de tempoyu yükseltecek. İşte son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki.

Baş Belası 13. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Sevilen dizi Baş Belası, bu akşam final bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hikayesinin sonuna gelen Baş Belası dizisi, yazın bitmesi ile beraber ekranlara da veda ediyor. İddialı bir final ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Baş Belası, İpek ve Şahin’in arasındaki belirsizliğe de son noktayı koyuyor. Peki, Baş Belası dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baş Belası dizisi 12. bölümde neler yaşandı? İşte Baş Belası dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Yaz dizilerinin en sevilenlerinden biri olan Baş Belası, ekran macerasının yaz bitimi olması nedeniyle sonuna geldi. Yaz boyunca ARC imzalı olarak ekranlara gelen Baş Belası dizisinin başrollerini İrem Helvacıoğlu (İrem) ve Seçkin Özdemir (Şahin) üstlendi. Polisiye komedi türünde hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle çok sevilen Baş Belası, baş komiser Şahin ve psikolog İpek’in peşinde olduğu bir şebekeyi konu aldı. İddialı bölümleri gibi kapanış yapacak olan Baş Belası dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisine veda etme kararı aldı.

Baş Belası Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyirci karşısına en son 12. bölümü ile çıkan Baş Belası dizisi, aksiyon dolu bir bölümü ile ekranlara geldi. İstifasını veren İpek, istifası kabul edilene dek çalışmaya karar verince Şahin ve İpek bir kez daha yeni bir vakanın peşine düştü. Bu kez zorlu bir cinayet vakası ile karşılaşan ikili şebekenin bittiğini düşünerek, rahat bir nefes almışken, bu vakayı şebeke ile ilişkilendiremedi. Öte yandan organize şebekenin sorgusuna devam ederken İpek’in uzmanlığına ihtiyaç duydu. Bunun üzerine Şahin’in eski arkadaşı Aytuğ'un İpek’ten yardım istemesi Şahin’in İpek’i kıskanmasına neden oldu.

Baş Belası Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam final bölümü ile gelecek olan Baş Belası dizisi, 13.bölümü ile seyircisine veda edecek. Baş Belası dizisinin yayınlanan 13. bölüm fragmanlarına göre; Şahin kardeşini öldüren şebekenin başındaki ismi sonunda yakalayacak. İpek’in istifa etmekten vazgeçmiş olması Şahin’i bir hayli memnun edecekken ikili arasındaki yakınlaşmanın da neticesi nihayet belli olacak. Baş Belası dizisi, final bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.