Uzak Şehrin Masalı Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 12 Eylül 2021 Uzak Şehrin Masalı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının bu sezona hazırladığı yeni dizilerden en iddialarından biri olan Uzak Şehrin Masalı, seyircisinin kantarına çıkmak için geri sayıma başlıyor. İlgi çekici konusu ve usta oyuncu kadrosu ile tanıtım fragmanından tüm gözleri üzerine çeken Uzak Şehrin Masalı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 1. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının bu sezona hazırladığı yeni dizilerden en iddialarından biri olan Uzak Şehrin Masalı, seyircisinin kantarına çıkmak için geri sayıma başlıyor. İlgi çekici konusu ve usta oyuncu kadrosu ile tanıtım fragmanından tüm gözleri üzerine çeken Uzak Şehrin Masalı dizisi, şimdiden çok konuşulmayı başarıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uzak Şehrin Masalı dizisi 1. bölümünde neler olacak? İşte, detaylar…

25 Film imzalı olarak FOX TV ekranlarına gelmeye hazırlanan Uzak Şehrin Masalı, seyircisinin kantarına ilk kez çıkmak için düğmeye basıyor. 12 Eylül 2021 Pazar günü itibariyle seyircisiyle buluşacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan otururken; dizinin iddialı senaryosunu Can Sinan kaleme alıyor. Öte yandan alışılmışın dışında bir aşk hikayesi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar bulunmaktadır. Aslıhan Güner (Umay Başkomiser), Barış Kılıç (Kürşat), Timur Acar (Affan), Zeynep Eronat (Aliye) ve Begüm Birgören (Sonay) gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisi, bu haftadan itibaren her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişmesinin hikayesini anlatacak olan Uzak Şehrin Masalı, 1. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma bugün itibariyle başlayacak. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanına göre; kocası Affan’ın zulmüne dayanamayan Umay’ın iki çocuğu ile birlikte konaktan kaçacak. Kaçışının ardından köyü Eskitepe’de yaşayan ablası Sonay’ın yanına sığınacak olan Umay, kocasının oğlunu elinden almasıyla sarsılacak. Bu sırada gizemli ve kaçak bir adam olan Kürşat ile tanışacak olan Umay, geçmişi sırlarla dolu bu adamı tanımaya ve neden kaçtığını anlamaya çalışacak. Öte yandan Kürşat ise, Umay’a çocuğunu kocasının elinden alması konusunda yardım etmeye karar verecek. Merakla beklenilen ve sezonun iddialı yapımlarından biri olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, 12 Eylül 2021 Pazar günü, saat 20.00’da ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.