Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 13 Eylül 2021 Haftanın Yarışmacıları Kim? İşte Günün Puanlaması

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 1. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlarının en sevilen programlarından olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül 2021 Pazartesi izleyicilerle buluşacak. Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının ilk fragmanı yayınlandı. 13 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşacak….

Televizyon ekranlarının aranan simalarından biri olan Zuhal Topal daha önce FOX ekranlarında "Zuhal Topal'la Sofrada" programını sunuyordu. Uzun bir süredir oyunculuğu bırakan ve sunucu olarak yemek programlarının vazgeçilmezi haline gelen Zuhal Topal yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fox TV ekranında 3 sezon süren Zuhal Topal’la Sofrada programı kendi alanında başarılı oldu ve geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördü.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1. Bölüm

Ünlü oyuncu artık TV 8 ekranlarına geçerek yeni sezonda Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını sunacak. Zuhal Topal’la Sofradayız programında gelinler yemek yapıyor, kayınvalideler de onları eleştiriyordu. Kadınlar için hazırlanan bu program artık TV 8 ekranlarından milyonlarla buluşacak. Ancak Yemekteyiz formatında kadın ve erkek yarışmacılar bir arada yarışacak ve birbirlerinin yemeklerine puan verecekler.

Eskiden TV8 ekranlarından izlediğimiz Yemekteyiz’in mantığını alan yeni program, Fox TV’deki Zuhal Topal’ın yemek programının devamı niteliğinde görünse de yeni bölümüyle ekranlara gelecek. 13 Eylül 2021 Pazartesi günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1. Bölüm full izle! Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm Youtube tek parça izle!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasının Formatı

Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada yarışmalarının bir karması yapılarak yeni bir yemek yarışması başlıyor. Artık sadece yarışmacılar var ve birbirlerinin yemeklerini puanlayacaklar. Bu süreçte izleyenler için de her zaman olduğu gibi ortaya ilginç manzaralar da çıkacak. Acunn medya ortaklığında TV 8 ekranlarından yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1. Bölüm tek parça olarak izlenebilecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1. Bölüm TV8 ekranlarından saat 16.00’da izleyicilerle buluşacak. Ünlü sunucunun sevenleri yine birbirinden ilginç yarışmacıları ve yemek performanslarını takip edecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.