Kalp Yarası Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 13 Eylül Kalp Yarası 11. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri haline elen Kalp Yarası dizisi 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. 13 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki haberimizde...

Kalp Yarası Dizisi 11. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri haline elen Kalp Yarası dizisi 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. 13 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak Kalp Yarası 11. bölüm tek parça Youtube izle! Tecrübeli ve genç oyuncuları bir arada tutan Kalp Yarası dizisinde neler yaşanacak?

Son dönemin en sevilen televizyon yapımlarından biri olan Kalp Yarası dizi, ATV ekranlarından geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 13 Eylül Pazartesi günü Kalp Yarası 11. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasında Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizi izlenme rekorları kırıyor.

Geniş oyuncu kadrosu içinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, gibi isimlere yer veren dizi büyük ilgi gördü. Kalp Yarası 11. bölüm tek parça Youtube izle! ATV’nin sevilen dizisi Kalp Yarası 11. bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 10. Bölümde Neler Oldu?

Ferit ve Ayşe'nin oyunla başlayan evliliği adım adım gerçeğe dönmeye başlar. İki aşığı öpüşürken yakalayan Hande ise planlarını devreye sokar. Ferit'in aklını karıştırmayı başaran Hande, her şeyi göze alarak bu büyük aşkı bitirmek için plan yapar. Hande'nin bu hamlesi Ayşe ve Ferit'in ilişkisinde tüm dengeleri değiştirir. Adnan, Ferit'in hayatına kast edildiğinin farkındadır ve bu işin arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya and içer. Adnan ve Bahtiyar'ın araştırmaları sonucunda hiç hesapta olmayan bir kişi gündeme gelir.

Kalp Yarası Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarlar. Ancak bu sırada Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar vermek durumunda kalır. Ferit'in verdiği karar her ikisinin de hayatını alt üst edecektir. ATV ekranlarından yayınlanan Kalp Yarası 11. bölümüyle tek parça Youtube izle!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.