Ada Masalı 13. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 14 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 12. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ada Masalı 14 Eylül 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Türk televizyonlarının aranan simalarından Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı dizisi izlenme rekorları kırıyor. Star TV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Ada Masalı, 14 Eylül Salı günü 13. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncululuklarıyla dikkat çeken Ada Masalı 13. bölüm tek parça Youtube izle! Ada Masalı 13. bölümde neler olacak?

Sevilen oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ada Masalı dizisi, yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Son dönemde yerli dizi severler tarafından çok beğenilen ve yakından takip edilen Ada Masalı dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Star TV ekranlarından seyirci ile buluşan Ada Masalı 13. bölüm ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Paylaşılan fragmanlardan sonra Ada Masalı izleyicileri yeni bölümü merakla beklemeye başladı.

Ada Masalı 13. Bölümde Neler Olacak?

Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Ada Masalı dizisinin 13. bölüm fragmanları büyük heyecan yarattı. Haziran ve Poyraz, en büyük düşmanları olan İdil ve Batu'yu alt edebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazırdırlar. Fakat tüm bunlara rağmen Haziran ve Poyraz, yüz yüze kaldıkları gerçekler ile şaşkına dönerler. İlişkileri için çok büyük bir adım atmaya karar veren Haziran ve Poyraz’ın tek çareleri evlenmektir.

Salı akşamlarının vazgeçilmezi Ada Masalı dizisinin yeni bölümü de Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Reyting rekorlarını alt üst eden Ada Masalı 13. bölüm full izle! Ada Masalı 14 Eylül 2021 Salı akşamı Star TV ekranlarından yayınlanacak.

Ada Masalı Konusu Nedir?

Haziran, yurt dışında çalışmak için kendisine sunulan şartı yerine getirmek için harekete geçer. Bu şart Kırlangıç Adası'nda arsasını satmamak için direnen bir adamın, arsasını satmaya ikna edilmesidir. Haziran Ada’ya gelince Poyraz ile tanışır ve aralarındaki anlaşmazlıklar yeni sorunlar yaratır. Zaman geçtikçe, Haziran'ın, ikna etmek için geldiği kişinin aslında Poyraz olduğu anlaşılır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.