MasterChef 15 Eylül 2021 MasterChef 68. Full Canlı İzle! Yarışmacıların Tayland yemekleri! Kazanan hangi takım olacak?

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 15 Eylül 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonunu aramaya TV8 ekranları aracılığıyla devam ediyor. Yeni sezonunda nefes kesen bir yarış ile seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2021’de yarışmacılar arasındaki iddia her geçen gün artıyor. Peki; MasterChef 67. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 68. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Yarış severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği MasterChef Türkiye 2021 yarışması, yeni bölümleri ve heyecanlı yarışları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni haftanın takımlarını hafta başında belirlemiş olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında, Dilara liderliğinde kurulan mavi takımda Eren, Sergen, Tahsin, Milhan, Ateş, Mert ve Azize yarışırken; Hamza liderliğinde kurulan kırmızı takımda Şükrü, Hasan, Emre, Burcu, Mustafa, Tunahan ve Safanur yarışıyor. Nefes kesen bir hafta ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021, haftanın her günü saat 20.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

MasterChef 67. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 67. bölümü ile gelen MasterChef Türkiye 2021, haftanın ilk takım yarışını seyircisinin karşısına çıkardı. Son yarışında pilav günü yapan MasterChef Türkiye 2021 yarışması takımlardan; Özbek pilavı, ciğerli iç pilav, arpa şehriyeli, domatesli, patlıcanlı, mantarlı kaşarlı ve meyhane pilavı istedi. Her yarışmacının bir pilav yaptığı MasterChef Türkiye 2021 takımlarından günün kazananını mavi takım oldu. İlk takım yarışını kazanan mavi takım, kırmızı takımın dokunulmazlık için yarışmasına neden oldu. Öte yandan kişisel dokunulmazlık ödülü için kıyasıya bir rekabet veren MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni kırmızı takımında ilk dokunulmazlığı Hasan aldı. Dokunulmazlığın ardından potaya isim gönderme hakkına da sahip olan Hasan, eleme potasına Burcu’yu gönderdi.

MasterChef 68. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile 15 Eylül 2021 tarihinde TV8 ekranlarına gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 68. bölümünü seyircisinin karşısına çıkacak. Ekranlara yeni bir takım yarışı ile daha gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında eleme potasına gidecek olan iki isim daha belirlenecek. Ekranların fenomen yapımı MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.