Arka Sokaklar 595. Bölüm Full İzle! 17 Eylül 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 581. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 581. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Kanal D ekranlarındaki yolculuğuna 16. sezonu ile devam etmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizisi, bu akşam yeni sezonunun ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Genç ve dinamik bir polis ekibi seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Rıza Baba, yine suçluların peşini bırakmıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 595. bölüm (yeni sezon) fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 594. bölümde (sezon finali) neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Türkiye’nin en uzun haftalık dizisi olan Arka Sokaklar, aldığı 16. sezon onayı ile yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonunda Kanal D ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar dizisi, yine macera ve aksiyon dolu bir bölüm ile sadık seyircisini ekran başına kilitlemeyi düşünüyor. Sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar, bu sezon da geçen sezon olduğu gibi her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 594. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

Ekranlara en son sezon finali bölümü ile gelen Arka Sokaklar dizisi, 594. bölümünü seyirci karşısına çıkardı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; Hüsnü Çoban’ın kızı ve oğlu olan Zeliha ile Tekin, yurt dışından aldıkları bir iş teklifini kabul ederek, Almanya’ya gitmeye karar verdi. Ekibin çalışmasıyla suçlu olduğu anlaşılan Savı Faruk, İstanbul’un her yerinde aranırken; Aycan, Rıza Baba ve ekibinden intikam almak için Engin Müdür’ün bebeğini kaçırmaya karar verdi. Aycan kötü planlarını devreye sokmak üzereyken; Arda, Cemal ve Ezgi’nin bir polise çarpıp kaçan Kazım’ı yakalamasıyla işler iyice karıştı. Kaçmak için adliyeyi birbirine katan Kazım, ekibi bir kez daha tehlikeye atarken; adliyede olan Rıza Baba ve Ali, Pınar’ı dışarıya çıkarmayı başardı.

Arka Sokaklar Dizisi 595. Bölüm (Yeni Sezon) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam yeni sezonunun ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, 595. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan yeni sezon fragmanlarına göre; Engin’in oğlunu kaçıran Ferhat, ekibin elini kolunu bağlayacak. Yeni sezona aksiyonlu başlayacak olan ekip Mahmut ve adamlarının peşine düşerken; çıkan bir yangından yangına yakın bir bölgede bulunan köyü kurtarmak için harekete geçecek. Arka Sokaklar dizisi, bu akşam yeni sezonunun ilk bölümü ile seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.