Sabahın Sultanı Seda Sayan 21. Bölüm 20 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 21. Bölüm Tamamı Tek Parça 20 Eylül 2021 Pazartesi Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 20.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların eğlenceli gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, Star TV’den başladığı ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Bir süredir magazin dünyasının sansasyonel isimlerini programına konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, haftaya resmen bomba gibi bir isimle başlıyor! Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 20. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 21. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzalı olarak yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, güne eğlenceli ve bilgilendirici bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Herkesi ilgilendirebilecek konuları alanındaki uzman kişiler ile tartışan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı birbirinden ünlü isimleri her gün stüdyosunda ağırlıyor. Sağlıktan astrolojiye; modadan yemeğe her şeyi programı içinde tartışabilen Sabahın Sultanı Seda Sayan, güncel konuları da ele almayı ihmal etmiyor. Hafta içi her gün Star TV ekranlarına gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, saat 09.45’te başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 20. Bölümünde Neler Oldu?

Star TV ekranlarına en son 20.bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, birbirinden uzman konuklarını stüdyosunda ağırladı. Doç. Dr. Ali Zırh’ı konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, doktor ile “parkinson belirtileri nelerdir?” sorusuna yanıt aradı. Ardından Meltem Açıkel ile kışa hazırlık yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, seyircisine “şekersiz meyve reçeli ve pastil yapımı” tariflerini verdi. Türkiye’nin en çok konuşulan bitki uzmanlarından biri olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nu konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, doktor ile “göz altı morlukları için doğal öneriler; çocukların boyunu uzatan doğal kür; ishal ve kusmaya karşı doğal öneriler; obezite neden artıyor?; karides, kalamar ve midye haram fetvası” üzerine birtakım tartışmalar gerçekleştirdi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 21. Bölüm Gündemleri Neler?

Haftaya bomba gibi bir konuk ile başlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 21. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ekranlarda görünmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i konuk edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında ünlü şovmen ve Seda Sayan arasındaki polemiği konuşacak. Seyircisi tarafından merakla beklenen Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümü, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.