Kalp Yarası dizisi 12. Bölüm Full İzle! 20 Eylül Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yazdan sezona geçirdiği nadir dizilerden biri olan Kalp Yarası, heyecanlı hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Çok konuşulacak bir bölüm ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Kalp Yarası Dizisi 12. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının yazdan sezona geçirdiği nadir dizilerden biri olan Kalp Yarası, heyecanlı hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Çok konuşulacak bir bölüm ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisinde bu hafta seyircisini hayrete düşürecek önemli gelişmeler yaşanıyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte, Kalp Yarası dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Yayın hayatına yaz aylarında ATV ekranlarından başlayan Kalp Yarası dizisinin başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi birbirinden çok sevilen isimler paylaşıyor. Süreç Film imzalı olarak ekranlara yeni sezonda da gelmeye devam eden Kalp Yarası, Antakyalı iki ailenin arasındaki sürtüşmeyi ve Ayşe ile Ferit’in anlaşmalı evliliğinden doğan ve kalpleri ısıtacak olan bir aşkı konu alıyor. Şimdilerde reytingin zirvesine oynamaya başlayan Kalp Yarası dizisi, her pazartesi saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Kalp Yarası Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 11. bölümü ile gelen Kalp Yarası dizisi, Ayşe’nin zor zamanlar geçirmesine tanıklık etti. Kalp Yarası dizisinin son bölümünde; ortaya aniden çıkan ve bir süredir Ayşe’nin etrafında dolanan Baha, Ayşe’nin eski nişanlısı olduğunu söyledi. Bu durum Ferit’i hayal kırıklığına uğratırken; Ayşe’yi konağın gözünde yalancı konumuna düşürdü. Ayşe, Ferit’e olan aşkından doğan mutluluğunu yaşamaya devam ederken; Ferit’in Ayşe hakkında verdiği sürpriz karar ikilinin hayatını alt üst etti. Öte yandan Hande, Ayşe’den kurtulmak için yaptığı birbirinden sinsi planlarına bir yenisini daha eklerken; Ferit’in babası Adnan’ın yaşadığı sağlık problemi tüm konağı altüst etti.

Kalp Yarası Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümleri merakla beklenen Kalp Yarası dizisi, seyircisinin karşısına bu hafta 11. bölümünü çıkaracak. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 11. bölüm fragmanlarına göre; Ayşe, Ferit’e katil olmadığını inandırmaya çalışacak. Hande Sanzakzadelere yaranmak için her yolu deneyecekken; Yaman bu numaraların hiçbirini yemeyecek. Ferit’in babası Adnan’ın ölüm kalım savaşı vereceği ve Sancakzadelerin bir kez daha sınanacağı Kalp Yarası, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.