Ada Masalı 14. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 21 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 13. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ada Masalı 21 Eylül 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümlerini seyircisinin karşısına çıkarmaya devam eden Ada Masalı dizisi, yine çok konuşulacak bir bölümü ile ekranlara geliyor. Nikah masasında hiç beklenmedikleri bir olay ile karşılayacak olan Haziran ve Poyraz, seyircisini üzecek önemli bir adım atıyor. Peki, Ada Masalı dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 13. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Yaz sezonunda kış sezonuna aldığı reytingler ile uzanmayı başaran Ada Masalı dizisi, hikayesini ekranlara getirmeye hız kesmeden devam ediyor. Ay Yapım imzası taşıyan ve başrollerini Ayça Ayşin Turan (Haziran) ile Alp Navruz (Poyraz) paylaştığı Ada Masalı dizisi, romantik bir aşk hikayesini konu alıyor. Her hafta sevilen hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Ada Masalı dizisi, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Ada Masalı Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 13. bölümü ile gelen Ada Masalı, seyircisini ekran başına kilitlemeyi bir kez daha başardı. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; aşkları önündeki engelleri tek tek kaldırmaya karar veren Haziran ve Poyraz, harekete geçti. İşe İdil ve Batu’dan başlayan Haziran ve Poyraz, onlara ayrıldıklarına inandırmak için adadaki herkesi bu yalana inandırmaya çalıştı. İdil ve Batu ise, bunun bir tuzak olup olmadığını anlamak için harekete geçerken, adım adım Haziran ve Poyraz’ın hazırladığı tuzağa çekildi. İkinci adımda ailelerini karşısına alan Haziran ve Poyraz, herkesi şoke edecek bir karar aldı ve evlenmeye karar verdi.

Ada Masalı Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 14. bölümü ile gelecek olan Ada Masalı dizisi, çok konuşulacak bir bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 14. bölüm fragmanlarına göre; Poyraz ve Haziran ailelerini karşısına alarak evlenmeye karar verecek. Poyraz’ın babaannesi, Haziran’ın ise annesinin geçirdiği fenalık üzerine yarıda kalacak olan düğün sonrası ikili, yollarını ayırmayı deneyecek. Öte yandan İdil ve Batu herkesten gizli yakınlaşmaya devam edecek. Ada Masalı, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.