Müge Anlı 24 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 24 Eylül 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 24 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleri ve sıcak gelişmeleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı Şen Kardeşler cinayeti ile ilgili çok konuşulacak tanıklara ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine gündemi belirlemeyi başarıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Eylül’de neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarına 2008 yılından bu yana gelmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, çok merak edilen şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarını ele alıyor. Şimdilerde Türkiye’nin gündemini oluşturan Şen Kardeşler cinayetini ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, elde ettiği ipuçlarıyla katile giderek yaklaşıyor. Yeni bölümlerinde sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 23 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Şen Kardeşler cinayetinin detaylarını ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; cinayetinin odağında olan ailenin komşusu Labit Bey stüdyoya konuk oldu. Bakıcı Emel’e kredi kartı üzerinden harcama yapan Labit, Emel’i daha önce tanıdığı ret ederken; harcamayı Hüseyin Bey için yaptığını öne sürdü. Hüseyin Bey’in oğlu Mehmet’in Labit ile Emel’i yakın bir şekilde gördüğünü söylemesi üzerine sinirlenen Labit Bey, böyle bir şey olmadığını söyledi. Ancak telefona bağlanan tanıklar, Labit Bey’in geçmişte taksicilik yaptığını ve o sıralar şehirde Emel Hanım ile sıkça görüldüğünü ifade etti. Öte yandan Hüseyin Bey’in ölümünün ardından telefonunun sinyal aldığı baz istasyonuna dikkat çeken Müge Anlı, Labit Bey’in o bölgede oturduğunu söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Haftanın son yayını yapacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 24 Eylül 2021 Cuma günü de seyirci karşısında olacak. Şen Kardeşler cinayetinin üzerindeki sır perdesini aralamaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sıcak gelişmeleri ile saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.