Yalancı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 24 Eylül 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yalancı dizisi, gizemli konusuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Yalancı Dizisi 24 Eylül 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ. 

Geçtiğimiz hafta itibariyle ekranlara gelmeye başlayan Yalancı dizisi, gizemli konusuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan Yalancı, ekranlara bugün gelecek olan 2. bölümünde de iddiasını koruyor. Peki, Yalancı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı dizisi 1. bölümde neler yaşandı? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya aday olan Yalancı, Süreç Film imzalı olarak Show TV ekranlarına gelmeye hız kesmeden devam ediyor. İngiliz yapımı Liar dizisinden senaryoya uyarlanan Yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda; Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerde olmak üzere, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin, Mihrimah Selin Vardar ve Rızacan Durmuş gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İlginç konusu ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş olan Yalancı, her cuma saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Yalancı Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta seyircisine merhaba diyen Yalancı dizisi, 1. bölümünü yayınladı. Yalancı dizisinin son bölümünde; Deniz ve Mehmet Emir, Deniz’in ablasının aracılığıyla bir yemeğe çıktı. Birbirinden bir hayli hoşlanan çift, keyifli bir yemeğin ardından evlerine dönmek için harekete geçti. Deniz’i evine bırakan Mehmet Emir, yağmura yakalanınca taksi çağırmak için Deniz’in evine girdi. Ardından yaşananları birbirinden farklı anlatan Deniz ve Mehmet Emir hem polise hem de çevresine kendisini kanıtlamak için harekete geçti. Gece ile ilgili Mehmet Emir çok hoş şeyler anlatırken; Deniz, tecavüze uğradığını söyledi. Kimin doğru söylediğini ise, yalnızca ikisi biliyordu.

Yalancı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Yalancı, haftaya iddialı bir giriş yapacak. Yalancı dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre hem Mehmet Emir hem de Deniz kendi haklılığını kanıtlamaya çalışacak. Deniz’in sosyal medya platformundan yaşananları duyurması Mehmet Emir’e zor günler yaşatacakken; Deniz de okulda zor anlar geçirecek. Yeni bölümü merakla beklenen Yalancı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.