İkimizin Sırrı 8. Bölüm Full İzle! 26 Eylül 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

İkimizin Sırrı 25 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Giderek daha popüler hale gelen İkimizin Sırrı dizisi, yeni bölümlerini seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor. Neva ve Alp arasında bir anlaşma üzerine başlayan aşkı konu alan İkimizin Sırrı, her pazar saat 20.00’da ATV izleyicisinin karşısına çıkıyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 7. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İkimizin Sırrı dizisindeki tüm detaylar…

ATV ekranlarına yaz aylarında merhaba diyen İkimizin Sırrı, yeni sezon onayını alarak sezona devam eden ikinci ATV dizisi oluyor. Kalp Yarası isimli diziden sonra ikinci onayı alan dizi olan İkimizin Sırrı, bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract dizisinden senaryoya uyarlanarak seyirci karşısına çıkıyor. Kocasının ölümünün ardından kendisine kalan tefeci borcuna karşın çocuğu ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva’nın hikayesini konu alan İkimizin Sırrı dizisi, Neva’nın Alp ile tanıştıktan sonra değişen hayatını ekranlara getiriyor. Leyla Feray ve Aras Aydın başrollerde olmak üzere, Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen İkimizin Sırrı dizisi, seyircisinin karşısına 7. bölümünü çıkardı. İkimizin Sırrı dizisinin son bölümünde; Alp, annesi ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Bir yüzleşme içerisine giren Alp, bu hikayeyi basına sızdıran kişinin peşine düşmekte de gecikmedi. Alp’in ailesi Neva ve Alp’in karşısında yeni bir engel olma yolunda ilerlerken, yaşanan her şey Neva ve Alp’i uzaklaştırmak yerine git gide yakınlaştırdı. Öte yandan Alp’in eski sevgilisi Ece, çeşitli girişimlerinin ardından Neva ile Alp’in evli olduğunu öğrendi.

İkimizin Sırrı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan İkimizin Sırrı dizisi, 8. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanın göre; Alp, Korhan’a tuzak kurmak için kolları sıvayacak. Alp’in ailesi Neva’yı göndermek için harekete geçecekken; Ece, Neva’ya aleni bir savaş açacak. Ekranların yeni gözdesi İkimizin Sırrı, bu pazar saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.