Gönül Dağı Dizisi 33. Bölüm Full İzle! 25 Eylül 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 33. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 33. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda da yürekleri ısıtacak bir hikaye ile ekranlara gelen Gönül Dağı, bu hafta sadece eğlencenin değil, aksiyonun da dozunu artıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 32. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

Bozkırın süregelen kaderi üzerine çekilen bir dizi olan Gönül Dağı, İç Anadolu’da bulunan bir kasabada yaşanan eğlenceli ve sevgi dolu bir hikayeyi ekranlara getiriyor. Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden senaryoya uyarlanan Gönül Dağı dizisi, Taner ve amcaoğullarının yaşadıkları coğrafyayı iyileştirmek için yaptığı icatları konu alıyor. Başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) isimli sevilen oyuncuların paylaştığı Gönül Dağı dizisi iki sezondur her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Gönül Dağı Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarına en son 32. bölümü ile gelen Gönül Dağı dizisi, geçtiğimiz hafta da seyircisinin karşısındaki yerini aldı. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde; Dilek’in kasabaya ani dönüşü, Taner’in bir karar vermesi gerekliliğini yeniden hatırlattı. Kasabası ile Dilek arasında seçim yapmak zorunda kalan Taner, kasabada yaşanan kuraklık nedeniyle vicdan azabı çekmeye başladı. Kasabasının kendisine ihtiyacı olduğunu anlayan Taner, amcaoğulları ve Doktor Kenan’ı yanına alarak kuraklık ile mücadele etmeye başladı. Öte yandan Asuman ile evlenmeyi kafasına koyan Ramazan, kendi ailesini ikna etti. Ancak Ramazan, belediye başkanı Münir’i ikna etmek için çok daha fazla çabalaması gerektiğini istemeye gittikleri an anladı.

Gönül Dağı Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Gönül Dağı dizisi, 33. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 33. bölüm fragmanına göre; Taner ve Dilek kasabada kalmaya karar verecek. Öte yandan Ramazan kız kaçırmaya kalkacakken; Asuman’ın belediye başkanı babası Asuman’ı Ramazan ile arasında tercih yapmaya zorlayacak. Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi, bugün saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.