Uzak Şehrin Masalı Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 26 Eylül 2021 Uzak Şehrin Masalı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı dizisi, yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç konusu ve sevilen oyuncuları bir araya getirmesi ile şimdiden beğenilen Uzak Şehrin Masalı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Uzak Şehrin Masalı 3. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı dizisi, yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İlginç konusu ve sevilen oyuncuları bir araya getirmesi ile şimdiden beğenilen Uzak Şehrin Masalı, her pazar FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uzak Şehrin Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ekranların çiçeği burnunda dizisi Uzak Şehrin Masalı, 25 Film imzalı olarak FOX TV ekranlarına gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Aslıhan Güner (Umay), Barış Kılıç (Kürşat), Timur Acar (Affan), Zeynep Eronat (Aliye) ve Begüm Birgören (Sonay) gibi iddialı isimlerin başrollerini paylaştığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, şiddet gördüğü kocasından kurtulmak için yola çıkan bir kadının hikayesini konu alıyor. Dikkat çekici konusu ve hikayesinde bulunan gizemli bir adam ile tüm seyircisini ekran başına şimdiden kilitlemeyi başaran Uzak Şehrin Masalı, her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 2. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 2. bölümü ile gelen Uzak Şehrin Masalı, geçtiğimiz hafta da seyircisinin karşısındaki yerini aldı. Uzak Şehrin Masalı dizisinin son bölümünde; Kürşat’ın Umay’ın oğlunu Affan’ın elinden alarak Umay’a teslim etmesi, ikiliyi birbirine yakınlaştırdı. Bunun üzerine Kürşat’ı iyileştirmek için harekete geçen Umay, onu ablasının evine getirdi. Umay’ın ablası Sonay Kürşat’ı görünce hayatının şokunu yaşarken, onun yıllar önce kaybettiği kocası Serhat olduğunu iddia etti. Herkese kocasının geri döndüğünü duyuran Sonay, şimdilik kaçak olan Kürşat’ın saklanmasını kolaylaştırırken; Umay’ın kocası Affan’ı şüphelendirdi.

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayınlanan 3. bölüm fragmanına göre; Umay, Affan’dan boşanmak için harekete geçecekken, Affan, Kürşat’ın Serhat olduğuna inanmayacak ve bunu kanıtlamak için araştırmalara başlayacak. Öte yandan Kürşat’ın Serhat olduğunu herkese inandırmak isteyen Umay, Kürşat’ın ablası Sonay ile bir düğün yapmasını isteyecek. Ekranların yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, bu pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.