Yargı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 26 Eylül 2021 Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yargı, seyircisinin karşısına hız kesmeden çıkmaya devam ediyor. Polisiye hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla televizyon seyircisinin tüm dikkatini üzerine çeken Yargı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Yargı Dizisi 24 Eylül 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yargı, seyircisinin karşısına hız kesmeden çıkmaya devam ediyor. Polisiye hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla televizyon seyircisinin tüm dikkatini üzerine çeken Yargı dizisinde genç kadının ölümüne dair gizem de yavaş yavaş çözülmeye başlıyor. Peki, Yargı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ay Yapım imzası ile geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarına gelmeye başlayan Yargı dizisi, orijinal konusu ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı kadrosunda ise; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz gibi usta isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, her pazar saat 20.00’da seyirci karşısına çıkmaya karar verdi.

Yargı Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Kanal D ekranlarına en son 1. bölümü ile gelen Yargı dizisi, seyircisine geçtiğimiz hafta merhaba dedi. Yargı dizisinin son bölümünde; nöbetçi olduğu esnada bir cinayet vakası ile karşılaşan savcı Ilgaz, cesedin atıldığı yerin kenarındaki çöp konteynırında bir kredi kartı buldu. Kredi kartının bulunmasıyla birlikte kardeşi Çınar’ı birinci cinayet şüphelisi yapan Ilgaz, kanun tanımaz avukat Ceylin ile anlaşmaya vardı. Kardeşi için Ceylin’i tutan Ilgaz, ailesi ile adaletin arasında sıkışıp kaldı. Çınar ve Ilgaz’ın baş komiser babası Metin yaşadıklarından dolayı herkesten utanırken, Ilgaz kardeşine inanmayı seçti. Ancak bulunan tüm deliller Ilgaz’ı işaret edince, durum işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Öte yandan ölen kızın kimliğinin tespit edilmesi ile birlikte Ceylin, ölen kişinin kardeşi İnci olduğunu öğrendi.

Yargı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 2. bölümü ile gelecek olan Yargı dizisi, gizemli hikayesini başka bir boyuta evirecek. Yargı dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre; Ceylin Ilgaz’ın kendisini bilerek tuttuğunu düşünecek ve kardeşinin hesabını sormak için Çınar’ın üzerine gidecek. Ceylin’in ailesi katilin bulunması için Pars’tan yardım isteyecekken; Ilgaz’ın babası Metin’in İnci’nin cesedinden özür dilerken ağlaması, hikayeye yeni bir gizem daha katacak. Yargı dizisinin yeni bölümü bu pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.