Teşkilat Dizisi Yeni Sezon 15. Bölüm Full İzle! 26 Eylül 2021 Teşkilat Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 15. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 15. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Sezon arasının ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Teşkilat dizisi, sürpriz oyuncu transferleri ve aksiyon dolu yeni sezonun ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Seyircisi ile ikinci sezonunu paylaşacak olacak olan Teşkilat, bu sezon da her pazar saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor. Peki, Teşkilat dizisi 15. bölüm (yeni sezon) fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi 14. bölümde (sezon finali) neler yaşandı? İşte, Teşkilat dizisine dair güncel detaylar…

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarına gelmeye hazırlanan Teşkilat dizisi, heyecanlı hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonunda bomba gibi oyuncu transferleri yapan Teşkilat, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say gibi usta isimlerin olduğu kadrosuna; Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp’i de ekliyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın içerisinde özel olarak kurulan bir ekibin kahramanlık hikayelerini konu alan Teşkilat, bu sezon da geçtiğimiz sezon gibi her pazar saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Teşkilat Dizisi 14. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son sezon finali bölümü ile buluşan Teşkilat dizisi, 14. bölümünü yayınladı. Teşkilat dizisinin sezon finalinde; ekibin ele geçirdiği Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasının ardından ekibin elinden kaçmayı başardı. Bir uçak ile kaçmak için harekete geçen Fadi, iki ayrı saldırı için emri verdi. Saldırılardan biri Serdar’ın içinde olduğu uçakta gerçekleşirken, diğer saldırının hazırlıklarını Ceren yürüttü. Serdar, bombanın uçakta olduğunu anlayınca, bombayı etkisiz hale getirmek için harekete geçti. Ancak uçaktaki teröristler Serdar’ın istihbarattan olduğunu anlayınca onu köşeye sıkıştırmayı başardı. Öte yandan Ceren’in peşinde olan ekip, diğer saldırıyı önlemek için harekete geçti.

Teşkilat Dizisi 15. Bölüm (Yeni Sezon) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta ikinci sezonu ile merhaba diyecek olan Teşkilat dizisi, 15. bölümü ile hikayesine kaldığı yerden devam edecek. Teşkilat dizisinin yayınlanan yeni sezon fragmanlarına göre; ekibin başına yeni bir başkan gelecek. Yeni maceralara atılacak olan ekip, Serdar’ın tehlike altında olan hayatını kurtarmak için de harekete geçecek. Ekranların sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezonun ilk bölümü ile bu pazar saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.