Son Yaz Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 25 Eylül 2021 Son Yaz Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Son Yaz, yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonuna iddialı bir giriş yapan Son Yaz dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Son Yaz, yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonuna iddialı bir giriş yapan Son Yaz dizisi, aksiyonun dozunu bu hafta en üst seviyeye çıkarıyor. Peki, Son Yaz dizisi 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisi 22. bölümde neler yaşandı? İşte, Son Yaz dizisine dair güncel detaylar…

Geçtiğimiz sezonun ocak ayı itibariyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Son Yaz dizisi, ikinci sezonuyla FOX TV ekranlarındaki macerasına kaldığı yerden yeniden başlıyor. İkinci sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya devam eden Son Yaz, O3 Medya imzası ile ekranlara geliyor. Yönetmeliğini Semih Bağcı’nın senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üçlüsünün üstlendiğini Son Yaz dizisinin başrollerinde ise; Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan gibi sevilen isimler yer alıyor. İlk sezonu ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Son Yaz, her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Son Yaz Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 22. bölümü ile gelen Son Yaz dizisi, ikinci sezonuna merhaba dedi. Son Yaz dizisinin son bölümünde; Canan’ın ölümünün ardından herkes bir yere dağıldı. Karısının ölümünü atlatamayan Selim hayatına Rize’de, tek başına devam etmeye karar verince, Yağmur ve Altay hayatlarına tek başına devam etmek zorunda kaldı. Bir istihbarat çalışanı olan Sare Akay, organize suçlarla mücadele için kurulan özel bir ekibin başına geçmesi ile birlikte dağılan aileyi bir araya getirmek için ilk adımı atacağından habersiz, Selim’i ziyaret etti. Selim’den bir suç şebekesini çökeltmek için yardım isteyen Sare, onu ikna edip geri döndürmeyi başardı. Öte yandan kaçak bir şekilde yaşamaya başlayan Akgün, Yağmur’dan gitgide uzaklaşmaya başladı.

Son Yaz Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Son Yaz dizisi, 23. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. Son Yaz dizisinin yayınlanan 23. bölüm fragmanına göre; Akgün’den sürekli olarak ters tavırlar gören Yağmur, Akgün’den vazgeçmeye karar verecek. Öte yandan Akgün kendisini tehlikeli bir durum içerisinde bulacak. Sevilen dizi Son Yaz, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.