Kalp Yarası dizisi 13. Bölüm Full İzle! 27 Eylül Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası, reytinglerdeki sıralamasını yeni bölümleri ile gün ve gün artırıyor. Her hafta heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkan Kalp Yarası, bu hafta da iddiasını korumaktan vazgeçmiyor. İşte size son bölüm fragmanı ve izleme linki...

Kalp Yarası 27 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası, reytinglerdeki sıralamasını yeni bölümleri ile gün ve gün artırıyor. Her hafta heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkan Kalp Yarası, bu hafta da iddiasını korumaktan vazgeçmiyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 12. bölümde neler yaşandı? İşte, Kalp Yarası dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Yaz sezonunda yayına başlayan Kalp Yarası dizisi, yeni sezonda devam onayı alan diziler arasında yer alıyor. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi birbirinden çok sevilen isimlerin paylaştığı Kalp Yarası, Antakyalı iki ailenin arasındaki sürtüşmeyi ve Ayşe ile Ferit’in anlaşmalı evliliğinden doğan romantik bir aşkı ekranlara getiriyor. Süreç Film imzası ile seyirci karşısına çıkan Kalp Yarası dizisi, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarında oluyor.

Kalp Yarası Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son geçtiğimiz hafta çıkan Kalp Yarası dizisi, 12. bölümünü yayınladı. Kalp Yarası dizisinin son bölümünde; Baha’nın vurulması Ayşe’nin üzerine kalınca, Ferit ve Ayşe’nin ilişkisinin bir kez daha sınanmaya başladı. Ferit, Ayşe’yi korumak ile korumamak arasında gidip gelirken, Ayşe kendisinin suçsuz olduğunu Ferit’e inandırmak için harekete geçti. Bu haber ile sarsılan konak halkı, üzerine baba Adnan’ın kalp krizi geçirdiği haberini alınca darmaduman oldu. Sancakzadeler yeni bir düşman ile daha karşı karşıya kalırken; Baha ve Ayşe’den aynı anda kurtulan Hande, zaferinin tadını çıkarmak için harekete geçti. Öte yandan Yaman, kendisini bekleyen gerçekten habersiz, Hande’nin Sancakzadeleri etkilemek için her yolu deneyebileceğini anladı.

Kalp Yarası Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ATV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kalp Yarası, 13. bölümünü yayınlayacak. Kalp Yarası dizisinin 13. bölüm fragmanına göre; Ayşe, cezaevinde zor günler yaşamaya başlayacak. Ferit, Ayşe’yi cezaevinden çıkarmaya çalışacakken, bir yandan da annesi Azade’nin boşanma isteğine karşı durmaya çalışacak. Sevilen dizi Kalp Yarası, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.