Müge Anlı 28 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 28 Eylül 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Reytinglerin kraliçesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni gününde merak edilen konuları ile güne merhaba diyecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir kaybı daha ailesine kavuşturmayı amaçlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 27 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. 2008 yılından bu yana seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezon da şüpheli kayıp ve ölümleri ele alıyor. Tüm Türkiye’nin gündemine oturan Şen Kardeşler cinayetini araştırmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıpları ailelerine kavuşturmaya da kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 27 Eylül’de Neler Yaşandı?

Seyirci karşısına en son 27 Eylül 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir kaybı daha ailesi ile kavuşturdu. 86 yaşında ortadan kaybolan ve ardında birtakım kişisel eşyaları apartman boşluğunda bulunan Hatice Hanım, Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin girişimleri sonucunda bulundu. Kendi apartmanındaki bir boş dairede bulunan Hatice Hanım’ın 6 gündür kilit altında olduğu öğrenildi. Tanıdığı biri tarafından kilitlenen yaşlı kadının, birikmiş parası için kilit altına alındığı iddia edildi. Hüseyin ve Mehmet Şen cinayetinde yavaş yavaş sona gelen Müge Anlı, Labit Bey’in ifade çağrıldığını duyurdu. Yıldız Hanım’ın eşi Labit Bey hakkında daha fazla şey bildiğini düşünen Müge Anlı, soruşturmasını derinleştirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 28 Eylül 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Yeni gününde sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.