Baht Oyunu 15. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 28 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, 8. bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 15. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 8. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Baht Oyunu 15. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ

Yaz sezonunda başlayıp yeni sezonunda da seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Baht Oyunu dizisi, işlerin karışacağı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Usta oyuncu kadrosu ve romantik komedi tadında hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Baht Oyunu dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 14. bölümde neler oldu? İşte, Baht Oyunu dizisi ile ilgili tüm detaylar…

Kanal D ekranlarındaki macerasına yaz aylarında başlayan ve yeni sezonda yayıncı kuruluşundan devam onayı alan Baht Oyunu, iddialı bölümlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in paylaştığı ve yaz sezonunda seyirci karşısına çıkan Baht Oyunu dizisi, bu hafta yeni bir ismi daha ağırlanmaya hazırlanıyor. Sevilen romantik komedi tadında konusu ve oyunculuk performansıyla seyircisinin ekran başına kilitlemeyi başaran Baht Oyunu, konusunu Ada’nın aşk yaşamına dair sahip olduğu bir batıl inanç etrafında ele alıyor. ekranların yeni fenomeni Baht Oyunu, her salı saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Baht Oyunu Dizisi 14. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Baht Oyunu dizisi, 14.bölümünü yayınladı. Baht Oyunu dizisinin son bölümünde; Bora, Celal’in ziyaretinin nedenini öğrenmek için kolları sıvarken, Ada kendisini bu ziyaretten sıyırmak için çeşitli oyunlara başvurdu. Ada ile olan ilişkilerini ailelere açıklamakta kararlı olan Bora hamleyi yaptı ve ilişkisini herkese duyurdu. Nergis çifti ayırmak için devreye girerken; Tuğçe ve Rüzgar da boş durmamaya karar verdi. Aşıkların çeşitli sınavlara tabi tutulduğu Baht Oyunu dizisinin son bölümünde Bora ve Ada her şeye rağmen aşklarını yaşamaya devam etti.

Baht Oyunu Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Baht Oyunu dizisi, 15. bölümünü ekranlara getirecek. Ada’nın ilk aşkının aranmaya başlanacağı Baht Oyunu dizisinin 15. bölümünde hikayeye Ada’nın eski sevgilisi Turgut da dahil olacak. Bora, Ada’yı istemeye gitmek için harekete geçecekken; Tuğçe, Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğunu anlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.