Ada Masalı 15. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 28 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ada Masalı 28 Eylül 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların gözde yapımlarından biri olan Ada Masalı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haziran ve Poyraz arasındaki dolu dizgin aşkı ekranlara getirmeye devam eden Ada Masalı dizisi, seyircisine yeni bölümlerini de merakla bekletiyor. Peki, Ada Masalı dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 14. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Ay Yapım imzası ile yaz aylarında Star TV ekranlarına gelmeye başlayan Ada Masalı dizisi, hikayesine yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen konusu ve usta oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkan Ada Masalı dizisinin başrollerini Ayça Ayşin Turan (Haziran) ile Alp Navruz (Poyraz) paylaşıyor. Haziran’ın hırsları uğruna gittiği Kırlangıç Adası’nda Poyraz ile arasında başlayan romantik bir hikayeyi konu olan Ada Masalı dizisi, her salı saat 20.00’da Star TV aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Ada Masalı Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Ada Masalı dizisi, 14. bölümünü yayınladı. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; evlenmek üzere harekete geçen Haziran ve Poyraz; anne Zeynep ve babaanne Aliye’nin tepkisi ile düğünü yarıda kesmek zorunda kaldı. Düğünden hastaneye uzanan serüven arasında savrulan Haziran ve Poyraz, mutluluklarının ailelerine bağlı olduğunu anladı. Ailelerinin kalbini kazanmak için harekete geçen Haziran ve Poyraz, zorlu sınavlardan geçerken, ailelerinin engellerini aşamayacaklarına karar verdi. Öte yandan düğün ile sarsılan İdil, kabus dolu günler yaşarken; Batu, İdil’den hoşlandığını anlamaya başladı.

Ada Masalı Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Ada Masalı dizisi, 15. bölümünü seyircisi ile buluşturacak. Ada Masalı dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanlarına göre; birbirlerinden uzak kalma kararı kılan Haziran ve Poyraz, zor günler yaşamaya başlayacak. Haziran Tokyo’ya gitmeye karar verecekken; Poyraz kendisini Haziran’dan uzak tutmaya çalışacak. Öte yandan Haziran Poyraz’ın veda etmek için gelmesini bekleyecekken, Poyraz gitmemek için kendisini zor tutacak. Ada Masalı dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.