Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 2021 Full İzle! 28 Eylül 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Her şey 3. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların yeni fenomeni haline gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisinin karşısına çıkmaya hız kesmeden devam ediyor. FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Evlilik Hakkında Her Şey, bu hafta heyecanlı bir bölüm ile seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

MF Yapım imzası ile FOX TV ekranlarına geçtiğimiz hafta gelmeye başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yeni sezona damga vuracak diziler arasında yer alıyor. Evliliğin çeşitli yaşamanı dört kadın üzerinden işleyen Evlilik Hakkında Her Şey, BBC yapımı “The Split” dizisinden uyarlanarak, seyirci karşısına çıkartılıyor. Ekranların özlenen yüzlerini bir araya getiren Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi iddialı isimler yer alıyor. İlk bölümü ile yankı uyandırmayı başaran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her salı saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 2. Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta seyircisi ile ilk kez buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizsi, 1.bölümünü seyircisinin kantarına çıkardı. Seyircisinden geçer not almayı başaran Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk bölümünde; annesinin kurduğu Çolpan Cevher Hukuk Bürosu’nun yönetimini devralmak üzere olan Azra, heyecanlı bir şekilde hazırlıklarına başladı. Annesinin kendisi ile oyun oynamasını anlaması ile yıkılan Azra, Çolpan Cevher Hukuk Bürosu’nun en büyük rakibi ile anlaşarak, aile bürolarından ayrıldı. Öte yandan ortanca kardeş Sanem, Azra’nın eşi ile bir işler çevirmeye başlarken; en küçük kardeş Güneş, evlilik telaşına düştü.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta ekranlara 2. bölümü ile gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, merak uyandıracak bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanlarına göre; öldü sandıkları babalarının aniden dönmesi ile sarsılan kızlar, babalarının yıllardır neden ortada olmadığını anlamaya çalışacak. Öte yandan bir boşanma davası nedeniyle karşı karşıya gelen Azra ve annesi Çolpan tüm kozlarını paylaşacak. Evlilik Hakkında Her Şey, 28 Eylül 2021 Salı günü yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.