Esra Erol'da 29 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Eylül 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 29 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 29 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 29 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 29 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonuna birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla ekranlara gelen Esra Erol’da programı, bugün de merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam ediyor. İlginç aldatma hikayeleri ile tüm Türkiye’nin gündemini belirleyen Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor. Peki, Esra Erol’da programı 29 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 28 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ele aldığı konular ve stüdyosunda ağırladığı konukları ile seyircisini hayrete düşüren Esra Erol’da programı yeni bölümlerini seyircisinin karşısına çıkarmaya kaldığı yerden devam ediyor. 2015 yılından bu yana ilginç aldatma öykülerini ekranlara getiren Esra Erol’da bu sezon da kamusal arabuluculuk görevini üstleniyor. Yeni sezonunda da seyircisini yeni bölümlerini merakla takip ettiren Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 28 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 28 Eylül 2021 Salı günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; 4 tane evlilik yaptığını söyleyen 61 yaşındaki Sevgihan Hanım, Turan Bey tarafından 1 milyon TL dolandırıldığını iddia etti. Söz konusu yanıtlara cevap vermek için stüdyoya gelen Turan Bey, hakkındaki iddiaları ret edip, Sevgihan Hanım’ın yalan söylediğini dile getirdi. Programın merakla takip edilen Yıldıray Bey ve eşi Rukiye Hanım arasındaki yüzleşme dün gerçekleştirilemedi. Stüdyoya kaçtığı Muhammed Bey’i gönderen Rukiye Hanım, canlı yayına katılmadı. Eşi ile anlaşmalı boşanmak için geldiğini söyleyen Muhammed, biran evvel boşanmak istediğini söyledi. Öte yandan Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Fatma, Ahmet ve Gülşah arasındaki çarpık ilişkide yeni bir aşamaya geçildi. Ahmet ile yolunu ayıran Gülşah, çocuklarını çocuk esirgeme kurumundan almak için kendisine yeni bir hayat kurmak istediğini söyledi. Fatma ise, Ahmet’ten ayrılmayacağını bir kez daha yeniledi.

Esra Erol’da Programı 29 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni haftasında da seyirci karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü yeni bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde çiftler arasındaki yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek. Konuklarının iddialarının peşine de düşecek olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.