Sadakatsiz 32. Bölüm 2021 Full İzle! 21 Eylül 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 32. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Sadakatsiz 32. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Geçtiğimiz sezon ekranlarda fırtınalar estiren Sadakatsiz dizisi, yeni sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu akşam ikinci sezonunun ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Sadakatsiz dizisinde dengeler ilk kez bu kadar altüst oluyor! Peki, Sadakatsiz dizisi 31. bölümünde (sezon finali) neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 32. bölüm (yeni sezon) fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Med Yapım imzası ile 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarına gelmeye başlayan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.  Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu ise Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsünün kaleme almaya başladığı Sadakatsiz, Doktora Asya’yı aldatan kocası Volkan ve yeni eşi Derin’in hikayesini ekranlara getirmeye devam ediyor. İkinci sezonunda başrollerini; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaşmaya başladığı Sadakatsiz dizisi, bu sezonda her çarşamba saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz Dizisi 31. Bölümünde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

Ekranlara en son sezon finali ile gelen Sadakatsiz dizisi, 31. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Sadakatsiz dizisinin sezon finali bölümünde; büyük bir hesaplaşma gerçekleşti. Derin, Asya’nın kocası Volkan’ı elinden almak istediğini tüm herkesin önünde bağıra çağıra anlatmaya başlayınca, Asya tüm sessizliğini bozdu. Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkaran Asya, artık yerinde durmamaya karar verdi. İkili arasında gerçekleşecek büyük yüzleşme ortasında kalan Volkan, gerçekleri öğrenmeye çalışırken, hiç beklemediği haberler ile karşılaştı. Öte yandan yüzleşmenin ardından tehlikeli bir trafik kazası geçiren Asya ve Derin, takla atan arabanın içerisinde kaldı.

Sadakatsiz Dizisi 32. Bölüm (Yeni Sezon) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yaz sezonu boyunca seyircisini merakla bekleten Sadakatsiz dizisi, bu akşam 32. bölümü ile ekranlara geri dönecek. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 32. bölüm fragmanlarına göre; Derin kazadan sakat kalarak kurtulacak. Bu sakatlığını Asya’ya bağlayan Derin, intikam için yanıp tutuşurken; Asya hayatını İstanbul’a taşıyacak. Sürpriz biri ile tanışacak olan Asya, hayatını yeniden yoluna koymaya çalışacakken; Volkan, Derin’den kurtulmanın yollarını arayacak. Ekranların fenomen dizisi Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla kaldığı yerden devam edecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.