Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm 2021 Full İzle! 29 Eylül 2021 Kanunsuz Topraklar Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam seyircisinin karşısına çıkmaya başlıyor. Dönem hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile tüm gözleri şimdiden üzerine çevirmeyi başaran Kanunsuz Topraklar dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam seyircisinin karşısına çıkmaya başlıyor. Dönem hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile tüm gözleri şimdiden üzerine çevirmeyi başaran Kanunsuz Topraklar, heyecanlı bir bölüm ile ekran macerasının startını veriyor. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanunsuz Topraklar dizisi 1. bölümünde neler olacak? İşte, detaylar…

Gold Film imzalı olarak FOX TV ekranlarına gelmeye başlayacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi, seyircisinin kantarına ilk kez çıkmak için geri sayıma başlıyor. Bugün itibariyle her çarşamba seyircisi ile buluşacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu otururken; senaryosunu Zülfük Yücel kaleme alıyor. Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Uğur Güneş (Davut), Esra Bilgiç (Gülfem), İlker Aksum (Mehmet), Necip Memili (Ali Gedik), Ali Erkazan (Tahir), Murat Daltaban (Malik), Kaan Taşaner (Avukat Yavuz), Eylül Su Sapan (Behice), Serdem Paçal (Fikriye), Doğaç Yıldız (Cemal), Onur Kaya (Eyüp) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, seyircisinin karşısına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle FOX TV ekranları aracılığıyla çıkmaya başlıyor. İlk bölümünün fragmanlarını ve tanıtım teaserlarını seyircisi ile paylaşan iddialı dizi Kanunsuz Topraklar dizisi televizyon izleyicilerinin tüm dikkatlerini üzerine toplamayı başarıyor.  

Kanunsuz Topraklar Dizisi 1. Bölümünde Neler Olacak?

Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar, dizi severleri 1. bölümünde neler olacağı konusunda şimdiden heyecanlandırmayı başarıyor. Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanına göre; hikaye 1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada geçiyor. Madenci Davut ile madenin sahibi Paşazade Malik Bey arasında verilecek olan bir hak savaşını konu alacak olan Kanunsuz Topraklar, maden işçilerinin kurulu düzene isyanını anlatan bir hikaye ekranları getirmeyi planlıyor. Sezona iddialı bir giriş yapacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında başlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.