Yalancı Dizisi 3. Bölüm 2021 Full İzle! 29 Eylül 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İlk iki bölümü ile kısa sürede reytingleri alt üst etmeyi başaran başarılı yapım 1 Ekim akşamı 3. Yeni bölümü ile ekranlarda yer alacak. Bu akşam kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için özel bölümü ile ekranlarda yer alacak.

Show Tv ekranlarının en iddialı yapımlarından birisi Yalancı dizisi 3. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Bu akşam televizyon ekranlarında yerini alacak yapım hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her bölümü ile yakından takip edilen en iddialı yapımlar arasında yer alan Yalancı dizisi son zamanların en büyük ilgi odağı oldu. Hem oyuncuların gösterdiği üstün başarı, hem de yerli filmlerden farklı bir şekilde ilerleyişi olması dizi severler arasında büyük yankı oluşturdu. İlk iki bölümü ile kısa sürede reytingleri alt üst etmeyi başaran başarılı yapım 3. Bölümü ile ekranlarda yer alacak.

Yalancı dizisi 3. Bölüm fragmanıyla dahi her şeyi alt üst edecek gibi duruyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacağı büyük bir merak konusu olurken dizi severler bir yandan dizideki Yalancı erkek mi, kadın mı çıkacak diye araştırmalarına devam ediyor. 1 Ekim 20:00’da Show TV ekranlarında yeni bölümü yayınlanacak Yalancı dizisinin özel bölümü ekranlarda yer alacak. Oldukça zeki, yetenekli, kedisini her an işine adayan edebiyat öğretmeni Deniz ile ünlü bir cerrah olan Mehmet Emir arasında geçen hikaye kısa sürede herkesi ekran başında kilitlemeyi başardı.

Mehmet Emir’in oğlunun Deniz’in öğrencisi olması, her ikisinin de uzun zamandır hayatlarına kimseyi almaması aralarında farklı bir çekim olmasını, beraber bir akşam yemeğine çıktıktan sonra yaşanacak olayları ele alacak. Oldukça sürükleyici yapısı ile ön plana çıkan Yalancı dizisi 17 Eylül’de yayın hayatına başlayan ilk bölümü ile kısa sürede dikkatleri çekti.

Yalancı Dizisi Özel Bölüm Ne Zaman?
İngiliz yapım Liar dizisinden uyarlanarak ekranlara gelen Yalancı dizisi özel bölümü ile 29 Eylül akşamı sevenlerinin karşısına geçecek. Drama türünde ekranlarda yerini alan Yalancı dizisi, Deniz Öğretmen ve Dr. Mehmet’in bir yemekten sonra yakınlaşmaları ardından ailelerde gözlenen yıkımları ele alacak. Ortada bir yalancı var ve kimse bu yalancının daha kim olduğunu bilmiyor. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Show Tv ekranlarında yerini alacak özel bölüm 29 Eylül akşamı 20:00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile bir araya gelecek. 1 Ekim akşamı da 3. Yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.