Sabahın Sultanı Seda Sayan 29. Bölüm 30 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 29. Bölüm Tamamı Tek Parça 30 Eylül 2021 Perşembe Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 30.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

İddialı konukları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bu sabahı da keyifli hale getirmeye hazırlanıyor. Modadan müziğe, astrolojiden sağlığa kadar pek çok alanı programında tartışan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 28. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 29. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzası ile Star TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, eğlenceli bir sabaha merhaba demeyi garanti ediyor. Birbirinden iddialı konukları ile her gün gündemleri alt üst eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, herkesi ilgilendiren konuları seyircisinin karşısında tartışıyor. Sanat dünyasının ünlü isimlerinden tıp dünyasının duayenlerine kadar pek çok tanınan ismi stüdyosunda ağırlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 28. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 29 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 28. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem, Dr. Elif Güveloğlu gibi ünlü isimler konuk olarak stüdyoda ağırlandı. Sedef ve egzama için doğal bakım kremleri tarifi veren Dr. Elif Güveloğlu, kuru ve hassas ciltler için nemlendirici özellikli tariflerini seyircisi ile paylaştı. Düğün takısı kavgalarında haklı olan taraf kim gibi kamuoyunun çok merak ettiği soruları yanıtlayan evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem ise, seyircilerinin kendisine telefon yoluyla ulaştırdığı soruları yanıtladı. Öte yandan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde Balıkesir ilinin Erdek ilçesinin Ballıpınar Köyü’nden canlı yayın yapılarak, yörenin coğrafi işaretli ürünleri tanıtıldı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 29. Bölüm Gündemleri Neler?

Hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 29. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümünde; 7’den 70’e herkesi ilgilendiren bir konu ele alınmaya devam edecek. Ekranların yeni gözdesi Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, saatler 09.45’i gösterdiğinde Star TV kanalı aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.