Camdaki Kız Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 30 Eylül 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 13. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 13. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en iddialı dizisi Camdaki Kız, Hayri karakteri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam iddialı bir bölüm ile Kanal D ekranlarına gelecek olan Camdaki Kız dizisi, bu hafta çok konuşulacak bölümlerinden biri ile daha ekranlara geliyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 12. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Ekranların en fenomen dizisi olan Camdaki Kız dizisi, psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından televizyon ekranlarına uyarlanmaya yeni sezonunda da devam ediyor. Çok merak edilen Hayri karakteri ile ikinci sezonuna merhaba diyen Camdaki Kız, artık Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan’ın başrollerinde Kanal D ekranlarına geliyor. Gerçek yaşam öyküsünden televizyon ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, her perşembe saat 20.00’da Kanal D ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Camdaki Kız Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarına en son geçtiğimiz hafta gelen Camdaki Kız dizisi, 12. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan son bölümünde; Selen ile bir araya gelen Nalan, içtiği kahvenin ardından gazetecilerin densiz soruları ile muhatap olmak zorunda kaldı. Bu sorulara Nalan’ın verdiği cevabın kesilerek haber yapılması üzerine Koroğlu ailesinin evinde kıyametler koptu. Muzaffer’i bile karşısına almayı göze alan Rafet Koroğlu, herkesi azarlarken, onu dolduran eşi Gülcihan Hanım oldu. Kavganın ardından kendisini otele atan Rafet Koroğlu, otel tuvaletinde ani bir kalp spazmı ile yere yığılırken, yardımına otel çalışanı Hayri koştu.

Camdaki Kız Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Camdaki Kız dizisi, 13. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 13. bölüm fragmanına göre; Sedat aniden ortaya çıkan ve hayatlarına bodoslama bir şekilde girecek olan Hayri’den hoşlanmayarak, bu konuda babasını uyaracak. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle şirketten ayrılma kararı alan Rafet Bey, çocuklarının iktidar yarışı içerisine girmesine neden olacak. Sevilen dizi Camdaki Kız, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.