Arka Sokaklar 597. Bölüm Full İzle! 1 Ekim 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 581. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 581. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 597. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile ilgi görmeye devam eden Arka Sokaklar dizisinin başarılı ekibi, bu hafta bambaşka bir maceraya daha atılıyor. Seyircisine heyecanlı ve aksiyon dolu bir bölüm sunmak için hazırlanan Arka Sokaklar, yeni ekibi ile bir kez daha seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 597. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 596. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Kanal D ekranlarında 16. Sezonu ile çıkmaya başlayan Arka Sokaklar dizisi, yeni oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu maceraları ile seyircisinden bir kez daha geçer not aldı. 2006 yılından bu yana Kanal D seyircisi ile buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni başrollerini; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi birbirinden iddialı isimler paylaşmaya başladı. İddialı bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Arka Sokaklar dizisi, bu sezon da her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini almaya karar verdi.  

Arka Sokaklar Dizisi 596. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonu ve ekibine dahil ettiği yeni isimler ile seyirci karşısına çıkmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz hafta 596. bölümünü ekranlara getirdi. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; taksici rolüne giren seri katil Ziya’nın peşine düşen ekip, Ziya’nın kaçırdığı ekip arkadaşları Ezgi’yi kurtarmak için harekete geçti. Arkadaşlarını kurtarmayı başaran ekip, bu kez aşı karşıtı kişiler ile karşı karşıya geldi. Hamile bir kadının aşı yaptırmak istemesi ile çıkan tartışmaya Mesut ve Hüsnü müdahale ederken; bir anaokulunda veliler arasında çıkan aşı kavgasına ise, Ezgi, Cemal ve Arda müdahale etti. Öte yandan Ferhat’ın elinden oğulları Memo’yu kurtaran Engin ve Başak, rahat bir nefes aldı.

Arka Sokaklar Dizisi 597. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bir macera ile ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, bu hafta 597. bölümünü yayınlayacak. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 597. bölüm fragmanına göre; ekip, bu kez bir uyuşturucu çetesinin peşine düşecek. Var gücüyle çetenin başındaki ismi ulaşmak için uğraşacak olan ekipteki çalışanlar özel hayatlarında ise, yeni sınavlar ile karşılaşacak. Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanala D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.