Kardeşlerim 22. Bölüm Full İzle? 2 Ekim 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 22. bölüm full izleme linkine ve 22. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 22. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının dram dolu dizilerinden en iyisi olan Kardeşlerim, ikinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünde kardeşleri bir kez daha zorlu sınavlar ile sınayacak olan Kardeşlerim, heyecanlı bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 21. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Anne ve babasını acı bir şekilde kaybeden dört kardeşin zorlu yaşam mücadelesini seyircisinin karşısına çıkaran Kardeşlerim dizisi başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi birbirinden ünlü isimleri bulunduruyor. Dram dolu hikayesi ile ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkan Kardeşlerim dizisi, etkili ve göz dolduran hikayesiyle seyircisini her hafta ekran başına kilitliyor. İki sezondur en çok izlenen dizilerden biri olan Kardeşlerim dizisi, yeni bölümlerini her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son geçtiğimiz hafta gelen Kardeşlerim dizisi, 21. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Kardeşlerim dizisinin son bölümünde; Kadir, çantayı çalan Cemile’nin peşine kardeşlerinden habersiz düştü. Kardeşler, yıkılan hayalleri ile karşı karşıya gelirken; Doruk, Asiye’ye yardım etmek istedi. Doruk’un bu yardımından haberi olunca deliye dönen Asiye, Doruk ile tüm iplerini kopardı. Öte yandan Şengül aklına gelen pratik bir fikirle yeni bir iş kurmaya çalışsa da aile peşindeki sorunlardan kurtulamadı. Ayrıca Akif, geçmişten gelen bir sorunu ile düzelen aile ilişkilerini yeniden tehlikeye atarken; yeni oğlu ile bir hayli sarsıldı.

Kardeşlerim Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kardeşlerim dizisi, 22. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 22. bölüm fragmanlarına göre; Ömer kuzeninin vurulması ile zor bir olayın içerisine düşecek. Bütün aile vurulma şoku ile yasa bürünecekken, Şengül yaşadıklarından Kadir’i sorumlu tutacak. Öte yandan Doruk, Asiye’den özür dilemek isterken trafik kazası geçirecek. Sevilen dizi Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.