Gönül Dağı Dizisi 34. Bölüm Full İzle! 2 Ekim 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 34. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Gönül Dağı Dizisi 34. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yayınlandığı günden bu yana ekranların gözde yapımları arasına girmeyi başaran Gönül Dağı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda gördüğü ilgiyi daha da artıran Gönül Dağı dizisi, her cumartesi TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 33. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

İki sezondur TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam eden Gönül Dağı dizisi, Mustafa Çiftçi’nin bozkır ile ilgili bilinmeyen hikayelerinden senaryoya uyarlanarak seyirci karşısına çıkarılıyor. Yaşadıkları kasabanın coğrafi koşullarına bağlı olarak gelişen sorunları çözüme kavuşturmak için icat yapmaya başlayan üç amcaoğlunun mucit olma yolundaki hikayelerini konu alan Gönül Dağı, Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) başrolleri canlandırması ile ekranlara geliyor. TRT1’in iddialı yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümlerini her cumartesi saat 20.00’da seyirci karşısına çıkarıyor.

Gönül Dağı Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 33. bölümü ile gelen Gönül Dağı dizisi, seyircisinden bir kez daha geçer not almayı başardı. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan son bölümünde; Asuman ile kaçmaya karar veren Ramazan, buluştukları esnada Asuman’ı arabaya bindirerek, onları kimselerin bulamayacağı bir yere doğru harekete geçti. Bu olayı duyan Asuman’ın babası deliye dönerken, bütün aile Ramazan’ı aramaya başladı. Ramazan’ı bulmak için harekete geçen isimlerden biri olan Muammer, genç aşıkları buldu. Onların hayallerine kıyamayan Muammer, çifte kumrulara yardım etmeye karar verdi. Dönüş yolunda trafik kazası geçiren Muammer, tüm aileyi yasa boğarken, acilen de ameliyata alındı. Öte yandan Doktor Kenan, ortaya çıkan salgını çözüme kavuşturmak için kolları sıvadı.

Gönül Dağı Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 34. bölümü ile gelecek olan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümü için geri sayıma başlıyor. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 34. bölüm fragmanına göre; Ramazan sevdiği kadın tarafından terk ediliyor. Dilek, Taner’in annesinin gönlünü almaya çalışırken; Asuman’ın babası, Asuman’ı kasabadan ayırmak için harekete geçiyor. Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.